3:4p.
(0:3)
4. V. Cholasta (vl.)
17. D. Hlava
40. J. Jaroš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou poločasů


Branky


56. V. Dvořák , 84. J. Kučera , 87. M. Tichý - 4. V. Cholasta (vl.) , 17. D. Hlava , 40. J. Jaroš
7

V Chlumci se odehrál šlágr kola, domácí tým přivítali lídra soutěže Solnici a mohli ještě výrazně zamotat souboj o titul. První půle nenasvědčovala, že by si Solnice z Chlumce neodvezla tři body, když hosté vedli 3:0. V druhém poločase se však karta obrátila a domácí zápas zdramatizovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dominovala Solnice

Solnice šla do vedení již ve 4. minutě, kdy Motl rychle rozehrál standardní situaci na Davida Hlavu, který posílal prudkou přízemní přihrávku do vápna, tu si bohužel pro domácí nešťastně srazil do vlastní síte Cholasta. V 17. minutě se Solnice prosadila podruhé, když nejprve Tobiška vystihl přihrávku hostí a skluzem poslal míč na Krolopa, který parádní průnikovou přihrávkou vyslal Davida Hlavu a ten prvním dotekem přehodil Ladislava Kukala, 2:0.

 

Skvělou první půli hostí podtrhl ve 40. minutě Jaroš, kterého pěkným pasem našel Motl. Solnický kapitán byl u míče, který směřoval na velké vápno dříve, než gólman Kukal a dostal ho do sítě. Solnice měla další šance, ty ale nedokázala proměnit a tak po první půli svítilo na světelné tabuli skóre 3:0.

Chlumec se v druhé půli zvedl a zápas zdramatizoval

Domácí o poločase prostřídali a v druhé půli byli mnohem aktivnější. První branku vstřelili v 55. minutě, kdy se po centru na zadní tyč hlavou prosadil Dvořák. V posledních deseti minutách se Chlumci podařilo vyrovnat, když se v 83. minutě krásnou střelou o tyč zpoza vápna prosadil Kučera. Chlumec cítil šanci a stupňoval tlak. V 85. minutě domácí rozehráli nakrátko rohový kop a Kučera poslal pěkný centr na zadní tyč, ten si našel střídající Milan Tichý a přesnou hlavičkou poslal zápas do penalt.

V penaltách byla šťastnější Solnice

První dvě série byli úspěšnější střelci. Ve třetí se dostal do vedení Chlumec, když Pavlíček přestřelil. Domácí šanci se dostat do vedení ale nevyužili, když Burkalo netrefil branku. V poslední sérii vychytal Hůlka Cholastu a solnický Kos rozhdl o tom, že si Solnice odvezla bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Od začátku utkání bylo na hřišti jen mužstvo hostí, my jsme zaostávali ve všech činnostech a inkasovali v rychlém sledu 3 branky-pokud by proměnili i zbytek šancí, bylo po zápase. Střídání hráčů C týmu se zápasem v nohách, presing, obrovská bojovnost, zjednodušení hry a standartní situace nás vrátili do hry, podařilo se nám posunout i práh bolesti do vyššího módu a výsledkem byl heroický výkon a vyrovnání v závěru. Penalty byly loterií, ale zamrzí to. Máme skvělý studijní materiál do budoucna.

SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Zápas 2 rozdílných poločasů. V prvním jsme 45 minut jasně dominovali a zaslouženě vedli 3:0. Ve druhém jsme si nejspíš mysleli, že se nemůže už nic stát, ale opak byl pravdou. Domácí zjednodušili hru a nakopávanými míči nás dostali pod tlak. Výsledkem jejich zlepšeného pohybu a důrazu bylo vyrovnání v 87.minutě. V nesmyslných penaltách bereme tentokrát dobrý bod navíc.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Novotný [-] (33. F. Jelínek [-] ) , V. Cholasta [-] (46. M. Burkalo [-] ) , J. Dítě [-] , P. Staněk [-] , J. Hartman [-] (46. D. Šafránek [-] ) , J. Kučera [-] , J. Labík [-] (46. M. Tichý [-] ) , J. Vopátek [-] (53. L. Pánek [-] ) , P. Pilař [-] , V. Dvořák [-]

SK Solnice
L. Hůlka [-] - J. Nejman [-] , D. Motl [-] (81. P. Nosek [-] ) , F. Zawada [-] , M. Jedlička [-] , J. Krolop [-] , R. Ptáček [-] , J. Jaroš [-] (74. M. Kos [-] ) , M. Ptáček [-] , D. Hlava [-] (58. L. Pavlíček [-] ) , O. Tobiška [-]

ŽK: 10. J. Labík , 48. J. Dítě , 66. J. Kučera , 88. F. Jelínek - 16. O. Tobiška , 73. L. Pavlíček , 91. F. Zawada .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: Šiling Karel - PILNÝ Marek, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Dominik Zdržálek
Tip experta: výhra hostů

Za mě velmi vyrovnaný zápas, který nakonec ale zvládne Solnice.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů