3:4p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Třebši rozodovaly penalty


Branky


43. L. Jandík , 62. P. Fridrich , 83. P. Fridrich - 26. O. Ujec , 35. M. Ujec , 81. F. Jarosz
7

Stejně jako v Chlumci, tak i v Třebši musely zápas rozhodnout až penalty. Vysoká dvakrát v zápase vedla Třebeš ale dvakrát zásluhou Pavla Fidricha dokázala zápas vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupila lépe Třebeš

Vysokou poslal do vedení ve 26. minutě Ondřej Ujec, který se dokázal hlavou prosadit po rohovém kopu. Druhou branku přidali hosté ve 34. minutě, kdy po rychle rozehrané standardní situaci poslal do vápna pěkný míč Veverka, ten si našel Milan Ujec a hlavičkou zvýšil na 2:0.  Za Třebeš snížil těsně před přestávkou Lukáš Jandík, který po přesné přihrávce Fidricha uklízel míč do poloprázdné branky.

Třebeš dokázala vyrovnat v závěru

Domácím se podařilo srovnat v 62. minutě, kdy se dlouhý centr Michala Palma odrazil k Pavlu Fidrichovi, který byl tam kde měl být a srovnal na 2:2. Další branky padaly až v závěru, nejprve si vedení vzala zpět opět Vysoká, když v 81. minutě pěknou kombinaci zakončil Filip Jarosz. Třebeš se nevzdala a o dvě minuty později se jí podařilo srovnat, když se po centru z pravé strany prosadil hlavou Pavel Fridrich a poslal zápas do penalt.

Penalty pro Vysokou

Penalty vyšly lépe Vysoké, kterou v nich podržel zaskakující gólman Ivo Beránek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vladislav Krykorka, trenér: Dnes to byl jak už to s Vysokou bývá především soubojový zápas. Dvakrát jsme museli dotahovat a měli i šance na rozhodnutí. ty jsme neproměnili a tak z toho byla remíza. Pochválit musím kluky především za nasazení ve druhém poločasu.

FK Vysoká nad Labem
Robert Hrubý, trenér: Asi spravedlivá remíza. Hra Třebše nám moc nesedí. V prvním poločase jsme lépe kombinovali a vytvořili si dost šancí. V té druhé nám dělali problémy dlouhé nákopy za obranu. Důležité bylo, že nám pomohl brankář Beránek, protože nám vypadli všichni brankáři. Zápas odchytal výborně a podržel nás i v penaltovém rozstřelu.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
D. Hofman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , J. Sobotka [-] (86. M. Heřman [-] ) , V. Schober [-] , P. Fridrich [-] , I. Kosyak [-] (46. D. Hruška [-] ) , M. Palma [-] , L. Jandík [-] , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-] (46. M. Eliáš [-] )

FK Vysoká nad Labem
I. Beránek [-] - T. Prorok [-] , R. Růžička [-] , L. Müller [-] , P. Kafka [-] (81. M. Haken [-] ) - T. Kozel [-] , P. Veverka [-] , F. Jarosz [-] , J. Mikušík [-] - O. Ujec [-] (74. T. Vacek [-] ) , M. Ujec [-] -

ŽK: 73. R. Růžička .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Filip Miroslav - MARTÍNEK Miroslav, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Dominik Zdržálek
Tip experta: výhra domácích

Třebeš doma o body moc nepřichází, proto si myslím, že v tomto zápase opět neztratí, naopak Vysoké se venku moc nedaří, takže si myslím že Třebeš si dojde v klidu pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích