0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška doma ubránila bod


Branky


7

Dobruška doma umí potrápit i soupeře z vyšších pater tabulky, povedlo se jí to proti Solnici a nyní i proti Slavii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia v první půli své šance zahazovala

Od prvních minut vsadili domácí na zajištěnou hru z pevné defenzivy. Tu jako první prolomil Ondřej Mates, který pěknou průnikovou přihrávkou vyslal do šance Novotného, jeho střela se ale mezi tři tyče nevešla. Ve 27. minutě zahrozila Slavia podruhé, Řezáč vystihl chybnou rozehrávku domácí obrany a snažil se o rychlé přehození vyběhnutého Pšeničky, lob slávistického útočníka bohužel pro hosty mířil nad.

 

Ve 33. minutě poprové zahrozila i Dobruška, když se po centru z pravé strany dostal do šance Bílek, ale v dobré pozici trefil pouze brankáře Zadrobílka. Slavia měla do konce první půle další šance, ale stejně jako ty předchozí je nedokázala využít.

V druhé půli moc šancí k vidění nebylo

Slavia vstoupila aktivně i do druhé půle, ale svůj tlak nedokázala přetavit ve vyložené šance. Ta přišla až v závěru, kdy se po pěkné kombinaci uvolnil v křídelním prostoru na levé straně Filip Hlušička, který dobře viděl nabíhajícího Erika Týfu a poslal mu míč do jasné gólové pozice, ale Týfovi chyběly centimetry, aby míč usměrnil do sítě.

Slavia brala bod navíc

Všichni slávističtí střelci byli úspěšní a gólman Zadrobílek jednu penaltu lapil. Bod navíc tak získala Slavia.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Přijel k nám silný soupeř s mnoha super hráči, i proto jsme museli zvolit přísnější režim v obranné fázi. Přesto tam v prvním poločase soupeř našel 3 skuliny, ale dobře chytající Pěnička je do vedení nepustil. Druhý poločas jsme to ještě zlepšili a bojovným výkonem to dotáhli do penalt. Byl to odmakaný a zasloužený bod.

FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta, asistent: V prvním poločase jsme si vytvořili tři stoprocentní šance, ale ani jednu jsme nedokázali proměnit, naopak jsme mohli být za nulovou produktivitu potrestáni, ale jedinou šanci domácích chytil brankář Zadrobílek. Ve druhém poločase jsme i nadále měli herní převahu, ale žádnou útočnou akci jsme nedotáhli do konce. I přes nezdar v koncovce kluci zaslouží za snahu a předvedený výkon pochvalu.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - Z. Pago [-] , M. Čančara [-] , V. Bílek [-] (77. L. Danč [-] ) , D. Doucek [-] , P. Feichtinger [-] (92. M. Eimann [-] ) , P. Krahulec [-] , L. Prostředník [-] , T. Štětina [-] , M. Brožek [-] , J. Moník [-]

FC Slavia Hradec Králové
M. Zadrobílek [-] - F. Hlušička [-] , J. Řezáč [-] , J. Kabeláč [-] , T. Kabeláč [-] , O. Mates [-] , M. Málek [-] (69. A. Kováčik [-] ) , J. Štipák [-] (55. E. Týfa [-] ) , M. Šejvl [-] , A. Novotný [-] , T. Vošlajer [-]

ŽK: 80. M. Brožek - 76. T. Kabeláč , 80. J. Kabeláč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Buchta Petr - NYMSA Jakub, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Dominik Zdržálek
Tip experta: výhra hostů

Slavie si odveze z Dobrušky výhru s velkým rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů