F. Kalaš 31. (vl.)
A. Smola 40.
O. Kotyza 48.
3:5
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Kostelci


Branky


31. F. Kalaš (vl.) , 40. A. Smola , 48. O. Kotyza - 15. P. Franc , 17. T. Mucha , 52. T. Mucha , 59. T. Mucha , 93. J. Klapkovský (p.)
7

Polici se na jaře příliš nedaří a jen díky dobrým výkonům na podzim nemusí na jaře zatím řešit záchranářské problémy. Ve 28. kole zajížděla na hřiště posledního Kostelce. Zápas plný zvratů nakonec hosté zvládly a i díky hattricku Tomáše Muchy si odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Police během dvou minut dvakrát udeřila

Polici poslal do vedení v 15. minutě z přímého kopu Pavel Franc, který z přímého kopu překonal Kozáka. Po rozehře zahrozil i Kostelc, ale střela Kotyzy minula pravou tyč Vlkovi branky. V 17. minutě Police vedla již o dvě branky, když skákavou střelu zpoza vápna Kozák vyrazil pouze do míst, kde se nacházel Tomáš Mucha a ten bez problému dorazil míč do sítě.

 

Kostelec první dvě branky nepoložil a snažil se s výsledkem něco udělat. Ve 31. minutě si hostující Filip Kalaš nešťastě srazil střílený centr hlavou do vlastní branky. a bylo to 2:1. Ve 39. minutě bylo na kostelecké střídačce ještě veseleji, když se parádní střelou do pravé šibenice prosadil Adam Smola a srovnal na 2:2, byla to jeho první branka v krajském přeboru. 

 

Další branky do poločasu nepadly a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:2.

 

 

Kostelec dobře vstoupil do druhé půle

Kostelec zaskočil Polici hned ve 48. minutě, kdy Dostálek pěknou přihrávkou vysunul Kotyzu, který střelou na zadní tyč překonal Vlka. Vedení domácím nevydrželo příliš dlouho a v 52. minutě po centru Muchy se hlavčkou na přední tyč prosadil Tomáš Mucha.

 

Stejný hráč se prosadil i v 59. minutě, když tečoval prudkou střelu Moravce a vrátil Polici vedení. Pojistku na výhru hostů dal v závěru Josef Klapskovský, který se prosadil z penalty.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan, statutární zástupce klubu: Ve vyrovnaném utkání, kde se skóre přelévalo z jedné strany na druhou jsme nakonec na bodový zisk nedosáhli. Rozhodla větší zkušenost na straně hostů a poměrně lacino inkasované branky v naší síti.




Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
V. Kozák [-] - R. Müller [-] (75. K. Kaplan [-] ) , O. Šupler [-] (60. J. Švandrlík [-] ) , M. Plocek [-] , D. Cvejn [-] , P. Klapal [-] , J. Kvasnička [-] , O. Kotyza [-] , R. Dostálek [-] , A. Smola [-] , J. Vodička [-] (41. M. Pups [-] )

Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - T. Gregar [-] (90. M. Hlaváček [-] ) , B. Madamidola [-] (46. O. Spišák [-] ) , P. Franc [-] , T. Mucha [-] (85. J. Martinec [-] ) , J. Klapkovský [-] , M. Mbah [-] (79. J. Hauschke [-] ) , O. Havrda [-] , M. Moravec [-] , F. Kalaš [-] , L. Kudláček [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fryš Milan - MATULA Pavel, ČOŽÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Dominik Zdržálek
Tip experta: výhra hostů

Tohle bude přesvědčivé a jasné vítězství Police

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů