2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 14:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj zvládl lépe Jičín


Branky


7

V prvním zápase 28. kola se sekaly dva týmy, které sice stále řeší záchranářské problémy, ale na jaře se prezentují dobrými výkony. Ve vyrovnaném utkání nakonec zvítězil domácí Jičín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel Lánský

Jako první zahrozili domácí již v 5. minutě, ale libčanská obrana dokázala nebezpečnou akci odvrátit na roh. V 19. minutě mohl domácí opět poslat do vedení Buchvald po krásné přihrávce Matějky, bohužel pro domácí ani nadvakrát nedokázal dopravit míč za záda Tošovského. 

 

Ve 29. minutě výrazněji zahrozily i Libčany, když po pravé straně unikl Čihák a jeho přízemní přihrávku na zadní tyči jen těsně minul nabíhající Havrda. Libčany byly v následujících minutách nebezpečnější a Jičín musel dvěma dobrými zákroky podržet gólman Kanaval. Skóre zápasu se měnilo až ve 42. minutě, kdy se po závaru u pravé tyče Libčan nejlépe zorientoval Lánský a jako první rozvinil síť. 

 

Další branku do poločasu diváci neviděli a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro Jičín.

Jičín potvrdil své vítězství až v závěru.

Libčany byly blízko k vyrovnání hned ve 48. minutě, když Havrda střelou ze střední vzdálenosti orazítkoval břevno. Velmi aktivní Havrda prověřil Kanavala i v 61. minutě, ale jeho střelu z trestného kopu k pravé tyči Kanaval kryl. 

 

Na druhou branku si diváci museli opět počkat až na závěr poločasu, když v 87. minutě Fidrich vysunul Glose, ten přihrávkou do středu našel Zugara, který obešel Tošovského a vstřelil pojišťující branku, která Jičínu zajistila tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Petr Beneš, trenér: V dalším důležitém utkání jsme porazili kvalitní Libčany. Oceňuji, že i v oslabené sestavě předvedli kvalitní fotbal a v 1. pol. si vytvořili několik příležitostí dát branku. My to přežili a udeřili po rohu. 2. pol. jsme dobře odbránili a hosté už žádné gólové situace neměli a my z kontru mohli rozhodnout mnohem dříve. Cenné 3 body po dobrém výkonu, který byl ve všem lepší, než před týdnem v Hořicích a opět byl cítit týmový duch. Budeme se soustředit sami na sebe a chceme bodovat i dále.




Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Vrabec [-] , P. Buchvald [-] , J. Kuneš [-] , J. Ulvr [-] - D. Machačný [-] , O. Zugar [-] , J. Lánský [-] (87. J. Kuncíř [-] ) , V. Matějka [-] (93. J. Matějka [-] ) , D. Fidrich [-] - J. Macháček [-] (81. M. Glos [-] ) -

SK Libčany
M. Tošovský [-] - P. Čihák [-] , F. Havrda [-] , F. Studýnka [-] , J. Hušek [-] , J. Mokrý [-] , M. Bořke [-] , T. Buriánek [-] , T. Houdek [-] (67. M. Hofman [-] ) , M. Novotný [-] , M. Holubec [-]

ŽK: 88. D. Fidrich - 69. P. Čihák , 82. J. Mokrý , 86. M. Tošovský .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - NÝVLT Roman, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Dominik Zdržálek
Tip experta: výhra domácích

Jičínu se na jaře daří a doma to vidím na jasné vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích