Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia doma převálcovala Jaroměř


Branky


6

Finalisté Poháru hejtmana se spolu utkali v rámci 27. kola. Z tohoto zápasu vyšla jako jasný vítěz Slavia, která na domácím hřišti nasázela Jaroměři sedm branek. Skvělý výkon podal Tomáš Vošlajer, který nasázel hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrtící sedmiminutovka pro Jaroměř

Slavia prakticky rozhodla o své výhře v prvních půlhodině. Skóre zápasu otevřel v 17. minutě Jiří Řezáč, který na půlce hřiště pláchl hostujícím obráncům a svůj rychlý průnik s přehledem zakončil. Ve 22. minutě přidal druhou branku, kdy nejprve Patrik Chlumecký vybojoval míč, který přenechal Řezáčovi a ten přízemní střelou na přední tyč překonal Červenku. Domácí zasadili Jaroměří další ránu hned vzápěti, po rozehře se hosté dopustili chyby v rozehrávce, kterou Slavia potrestala přímočarou akcí na jejímž konci byl Tomáš Vošlajer.

 

Další branky diváci neviděli a do šaten se tak odcházelo za stavu 3:0.

Vošlajer zkompletoval hattrick

Slavia měla skvělý vstup i do druhé půle, když hned z prvního útoku přidala další branku. Novotný nejprve vybojoval míč, narazil si s Vošlajerem a obstřelem na zadní tyč překonal Červenku. Druhou branku přidal slávistický kanonýr o deset minut později. Když po další přesné přihrávce zůstal na zadní tyči úplně sám a bezproblému dostal míč do sítě.

 

V 71. minutě Tomáš Vošlajer přidal druhou branku po parádní individuální akci, kdy z balónem u nohy proběhl téměř celé hřiště a svůj průnik obstřelem do levého rohu zakončil. Jaroměř se prosadila v 77. minutě kdy se po rohovém kopu trefil hlavou Beran.

 

Poslední branku zápasu střelil velmi dobře hrající Vošlajer, který z pokutového kopu zkompletoval hattrick.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta, asistent: O osudu zápasu bylo rozhodnuto už v prvním poločase, ve kterém jsme potrestali chyby hostů v obraně a ujali se vedení 3:0. V úvodu druhého poločasu jsme skóre rychle navýšili na 5:0 a pak se zápas už jen dohrával. Konečnou podobu výsledku 7:1 dal v 82. minutě z penalty Vošlajer, který završil hattrick. I přes jednoznačný výsledek měl náš výkon značné rezervy, zejména v úvodní půlhodině, kdy jsme pomalu kombinovali a nechtělo se nám moc běhat.

FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Výsledek je jednoznačný. Slavia byla dnes jasně lepším mužstvem a na hřišti s vyjímkou úvodu zápasu dominovala.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
M. Zadrobílek [-] - L. Kundrt [-] , J. Řezáč [-] (58. A. Kováčik [-] ) , P. Chlumecký [-] (58. J. Štipák [-] ) , T. Kabeláč [-] , T. Vošlajer [-] , M. Šejvl [-] , A. Novotný [-] (78. A. Tomek [-] ) , M. Strasser [-] , F. Hlušička [-] (69. M. Málek [-] ) , J. Kabeláč [-] (69. O. Mates [-] )

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Michálek [-] (66. R. Beran [-] ) , M. Exnar [-] , Z. Kocourek [-] , J. Podolník [-] (46. Š. Rind [-] ) , J. Bano [-] (66. J. Kudrnáč [-] ) , M. Exnar [-] , R. Gorol [-] (77. O. Častvaj [-] ) , A. Horák [-] , J. Poděbradský [-] , A. Pohořálek [-]

ŽK: 33. M. Exnar , 40. R. Gorol .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Jarolímek Roman - JAROLÍMEK Miloš, ŽÁČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: David Fidrich
Tip experta: remíza

Tady si myslím, že to bude hodně vyrovnané utkání, které skončí bezbrankovou remízou a na penalty bude mít větší štěstí domácí Slávie.

Tip: výhra domácích