0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec ukončil květnový zápasový maraton výhrou


Branky


6

Pro Chlumec to byl již pátý zápas ve dvaceti dnech. Po porážce v náročném, ale zároveň krásném zápase v rámci dohrávky, kterou odehráli svěřenci Richarda Vláška ve středu proti Slavii se chtěli ve Vysoké vrátit na vítěznou vlnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se první branky dočkali až v závěru

Hosté začali aktivněji a do šancí se dostali Labík a Hartman, oba ale dobrými zákroky vychytal Pšenička. V dalších minutách si Chlumec držel převahu a aktivní hru, ale gólově se nedokázal prosadit. Skóre se tak měnilo až ve 41. minutě, kdy se střelou zpoza vápna prosadil Labík a vystřelil tak hostům jednobrankové vedení.

Vysoká možnost zdramatizovat zápas nevyužila

Chlumci vyšel skvěle vstup do druhé půle, když v 51. minutě aktivní Labík vyslal pěknou přihrávkou do úniku Hartmana a ten potvrdil svoji střeleckou formu, když umístěnou střelou na přední tyč překonal Pšeničku. 

 

Vysoká se mohla vrátit do zápasu v 78. minutě, když byl ve vápně faulován Milan Ujec a kopala se penalta. K ní se postavil Jakub Mikušík a bohužel pro domácí mířil vedle levé tyče. Výhru Chlumce v závěru potvrdil střídající Burkalo,  který skóroval po pěkné akci Cholasty, který mu předložil míč před prázdnou branku a hostující záložník bez problému doklepl míč do sítě.

 

Chlumec se tak výhrou ve Vysoké dobře naladil na příští týden, kdy doma přivítá lídra tabulky ze Solnice.



Ohlasy k zápasu



FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Maraton 5 zápasů v 20 dnech jsme zakončili vítězstvím, které se nerodilo lehce. Na zkušený domácí tým jsme reagovali nátlakovým celoplošným fotbalem, dobrým pohybem, mladíky z C mužstva a inovativní přípravou kolegy Jarkovského. Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale díky neproměnění dalších šancí, vynuceným střídáním a aktivitě domácích jsme byli v napětí až do konce zápasu. V některých jeho fázích nám přálo i štěstí(břevno, neproměněný PK), ale v celkovém kontextu je naše výhra zasloužená.



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
J. Pšenička [-] - R. Růžička [-] , T. Prorok [-] , L. Müller [-] - J. Homolka [-] (78. J. Jelínek [-] ) , J. Mikušík [-] , T. Kozel [-] , P. Veverka [-] - M. Ujec [-] , O. Ujec [-] - J. Pražák [-] (63. H. Elkadi [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Novotný [-] , J. Dítě [-] (85. L. Heger [-] ) , P. Staněk [-] , J. Hartman [-] (78. M. Heger [-] ) , J. Kučera [-] (46. L. Pánek [-] ) , J. Labík [-] (78. M. Burkalo [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , V. Dvořák [-] (39. V. Cholasta [-] ) , O. Jansa [-]

ŽK: 45. L. Müller - 45. J. Labík , 86. V. Cholasta .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Vítek Pavel - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: David Fidrich
Tip experta: výhra hostů

Tady věřím Chlumci, že svým dobrým útočným fotbalem vyhrají a budou, tak chtít udržet teoretickou naději, že by mohli vyvinout tlak na první Solnici a pomalu její náskok ještě stahovat.

Tip: výhra hostů