1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrušce vystřelily tři body "mladé pušky"


Branky


6

Vrchlabí po vysoké porážce v Jaroměři do domácího utkání vstoupilo aktivně i přesto si však všechny body odvezla Dobruška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel Štětina

Domácí začali aktivně a hned ve 3. minutě prověřili pozornost Filipa Effenberka. V páté minutě zahrozili i hosté, ale rychlý brejk nedotáhli do úspěšného konce. V 9. minutě se do velké šance dostal dobrušský Doucek, jeho střelu ale dobrým zákrokem zblokoval domácí obránce.

 

První branka padla v 19. minutě, kdy se po pěkné přihrávce z pravé strany prosadil Tomáš Štětina. Další branku diváci v první půli neviděli a do šaten tak odcházeli spokojenější hosté.

 

 

Vyrovnávací branka Navrátila body Vrchlabí nepřinesla

Domácí se nevzdali a i v druhé půli se prezentovali bojovným výkonem. Odměnění byli v 63. minutě, kdy si na pěkný křižný centr naběhl Tomáš Navrátil, dobře si zpracoval míč do běhu a střelou pod břevno srovnal na 1:1.

 

Dobruška si vzala vzápětí vedení zpět, když v 67. minutě domácí gólman Lukeš vyrazil skákavý míč pouze před sebe a nejdříve se k němu dostal dobrušský Bílek, jeho střela mířila do tyče a domácí obránce v těžké pozici odvracel míč pryč, dle rozhodčích míč přešel přes brankovou čáru a hosté se tak mohli radovat. Po rohovém kopu v 72. minutě se zranil hostující gólman Effenberk, kterého vystřídal Pěnička. V závěrečných minutách další branka nepadla a Dobruška si tak z Vrchlabí odvezla všechny body. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
FC Vrchlabí: Zápas byl z obou stran průměrný. V první polovině utkání, po dobrém vstupu našich hráčů do zápasu, převzali inciativu hosté. Převahu přetavili v jednobrankový náskok. Ve druhé polovině duelu Vrchlabí zvýšilo bojovnost a vyrovnání stavu bylo jim odměnou. Remíza však nevydržela dlouho a hosté po závaru před vrchlabskou brankou vstřelili vítězný, sporný gól. Snaha o opětovné vyrovnání stavu vyzněla naprázdno a nám zůstává jen pogratulovat soupeři.




Sestavy


FC Vrchlabí
J. Lukeš [-] - D. Zdržálek [-] , D. Kršík [-] (68. A. Suchomel [-] ) , J. Blažej [-] (46. M. Slavík [-] ) , S. Mlejnek [-] , J. Fink [-] , O. Matěják [-] (88. O. Pokorný [-] ) , M. Kučera [-] , L. Hawel [-] (90. P. Kraus [-] ) , R. Dejmek [-] , D. Štefan [-] (46. D. Navrátil [-] )

SK Dobruška
F. Effenberk [-] (76. M. Pěnička [-] ) - M. Brožek [-] , Z. Pago [-] , M. Čančara [-] , V. Bílek [-] (68. L. Prostředník [-] ) , J. Moník [-] , P. Feichtinger [-] , P. Krahulec [-] , A. Hašek [-] (90. M. Jirásek [-] ) , T. Štětina [-] , D. Doucek [-]

Počet diváků: 125. Rozhodčí: Šob Aleš - RYCHTÁR Tomáš, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: David Fidrich
Tip experta: remíza

Vím jakou kvalitu dokáže Vrchlabí mít v domácím prostředí a v tomhle zápase jim věřím víc a na penalty vyhrají.

Tip: výhra hostů