Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia ztrátu Solnice nevyužila


Branky


5

Hořice se postaraly o překvapení kola, když v domácím zápase dokázaly porazit Slavii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia šla bleskově do vedení

Hosté vstoupili do zápasu fantasticky, když Jiří Řezáč už ve druhé minutě využil nepřesného odkopu domácího brankáře Krejčího a našel úplně volného Dana Krotila, který s přehledem otevřel skóre. Krejčí si koupil odpustek v zápětí, kdy parádní přihrávkou za domácí obranou uvolnil Jan Kabeláč nabíhajícího Tomáše Vošlajera, který naservíroval míč na hranici malého vápna do jasné šance Adamu Novotnému, kterého domácí gólman vychytal.

 

Hořice dokázaly vyrovnat ve 12. minutě, kdy po hraniční situaci Šedivý poslal přesný centr na hlavu Havelky, který překonal Zadrobílka. Vyrovnávací branka Slavii rozhodila a Hořice dokázaly podruhé udeřit ve 30. minutě, kdy po rohovém kopu dotlačil míč za čáru Jonáš. Hořice dokonaly v první půli fantastický obrat gólem do šatny, kdy po dalším rohovém kopu usměrnil svoji hlavičku míč do sítě Kuneš.

Tlak Slavie v druhé půli Hořice zvládly

Slavia do druhé půle posílila ofenzivu a v 50. minutě byla velmi blízko ke snížení, kdy z přímého kopu orazítkoval spojnici Jan Kabeláč. V 53. minutě už to bylo 3:2, kdy nejlépe přihrávající hráč Slavie Vošlajer našel Adama Novotného, který přesnou hlavičkou překonal Krejčího.

 

Slavia byla blízko ke srovnání v 85. minutě, kdy vypálil na branku Kuba Štipák, jeho střelu s námahou brankář Krejčí vyrazil pouze před sebe a následně zlikvidoval skvělým zákrokem gólovou dorážku Jiřího Řezáče.

 

Hořice ustály tlak Slavie a mohly tak slavit překvapivé, ale velmi důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Dvě přirovnání - fotbal nemá logiku a potvrzení o týmu Jánošíků. Před zápasem jsme hledali jedenáct relativně zdravých hráčů. Opět branka hned na začátku - už tradičně. Pak jsme ale byli nesmírně efektivní a využili podcenění od soupeře a poločasový výsledek byl nad očekávání. V druhém poločase výkony na hranici sebeobětování a ubráněné zlaté tři body. Velká pochvala všem hráčům i debutujícím mladším dorostencům. Pochvala i pro trojici rozhodčích.

FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta, asistent: Lepší vstup do zápasu jsme si nemohli přát, protože už ve druhé minutě nás poslal do vedení Krotil. Chvíli na to jsme zahodili dvě šance a tím naše veškerá snaha nepochopitelně skončila. Domácí nás za lehkovážný a profesorský přístup potrestali třemi góly, na které jsme reagovali už jen snížením na konečných 3:2. Ve zbytku zápasu jsme se snažili napravit a dohnat ostudný první poločas, ale chyběly šance. Nechť je nám tento zápas ponaučením, že žádný soupeř se sám dobrovolně neporazí.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - M. Havelka [-] (90. V. Bartoníček [-] ) , A. Vávra [-] , M. Jonáš [-] (75. J. Fanta [-] ) , P. Kuneš [-] , J. Šedivý [-] (89. J. Šeda [-] ) , Z. Nečesaný [-] , P. Hátle [-] , D. Palm [-] , P. Palm [-] , M. Bango [-] (75. D. Procházka [-] )

FC Slavia Hradec Králové
M. Zadrobílek [-] - F. Hlušička [-] , J. Řezáč [-] , T. Vošlajer [-] (77. M. Málek [-] ) , T. Kabeláč [-] , O. Mates [-] , D. Krotil [-] , J. Štipák [-] , M. Šejvl [-] (46. A. Tomek [-] ) , A. Novotný [-] , J. Kabeláč [-]

ŽK: 74. M. Jonáš , 90. D. Krejčí .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Filip Miroslav - MARTÍNEK Miroslav, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: David Motl
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru Slavie, ovšem pokud budou Drozďáci, tak bych tipoval remízu, ale bohužel nevím zda nastoupí.

Tip: výhra domácích