3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec domácí zápas s Libčany zvládl


Branky


4

Pěkné fotbalové utkání nabídl zápas mezi rezervou Chlumce a Libčany. Oba týmy se prezentovali kombinační hrou. Oslabený tým hostí vzdoroval až do konce, ipřesto však domácí mohli slavit výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Staněk

Skóre zápasu otevřel ve 20. minutě domácí záložník Petr Staněk, kterého pěknou kolmicí na velké vápno vybídl ke skórování Vojtěch Cholasta. Staněk dostal na vápně až moc prostoru a přesnou přízemní střelou k pravé tyči překonal Tošovského. Druhou branku vstřelili domácí ve 31. minutě po další krasné přímočaré akci, kdy David Hubený sklepl míč Kučerovi a ten z první poslal krásný pas na nabíhajícího Hartmana, který byl u míče dříve než hostující gólman Tošovský a poslal domácí do dvoubrakového vedení.

 

Další gól v první půli diváci neviděli a do šaten tak mohli odcházet spokojenější domácí.

Houdek krásnou střelou pouze korigoval stav utkání

Domácím vyšel skvěle vstup do druhé půle. V 50. minutě to bylo již 3:0. Centr Staňka z pravé strany sice netrefil nabíhající Doležel, ale naštěstí pro domácí se míč odrazil do běhu k Jakubu Harmanovi, který ho bezproblému doklepl do sítě a připsal si druhý přesný zásah.

 

Konečnou podobu skóre dal v 78. minutě hostující Tomáš Houdek, který bombou na přední tyč snížil na 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Velmi těžké utkání s technickým týmem, který chtěl hrát fotbal a ač personálně vyprázdněn, vzdoroval až do samého závěru a byl velmi nepříjemný v tahu na branku.Nám se dnes vyplatila šíře kádru (hráli jsme 4 zápas v 7 dnech a ještě 2 nás čekají příští týden), chyběla nám sice lehkost a lepší řešení ve finální fázi, ale bojovností a týmovým výkonem jsme zápas zvládli za 3 body.Libčany považujeme za silného, ale korektního soupeře, rádi bychom jej přivítali na našem stadionu i v příští sezoně.

SK Libčany
Jiří Suchomel, trenér: Chlumec byl jako vzdy velmi dobre připraveny, ale dnes tenhle vyrovnaný zápas rozhodl zaslouženě na svoji stranu především díky nasazení v osobních soubojích, ve kterém nám dal obrovskou lekci. Hráčů nám dnes opravdu chybělo 9, což vzhledem k zápasu ve středu není žádná hitparáda. A navíc to opravdu vypadá, že jsme si všechno štěstí vybrali v Rychnově, protože šanci na vstřelení branky bylo určitě víc.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - P. Pilař [-] , V. Doležal [-] , D. Hubený [-] (62. M. Kučera [-] ) , J. Dítě [-] (87. M. Burkalo [-] ) , P. Staněk [-] , J. Kučera [-] (81. D. Šafránek [-] ) , J. Hartman [-] (62. V. Dvořák [-] ) , V. Cholasta [-] , F. Jelínek [-] , J. Vopátek [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Kocour [-] , M. Peš [-] , F. Studýnka [-] , J. Hušek [-] , J. Mokrý [-] , T. Houdek [-] , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , M. Bořke [-] (58. M. Holubec [-] )

ŽK: 38. T. Houdek , 61. M. Novotný , 74. J. Semerák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šob Aleš - PEŠAVA Otakar, PRŮCHA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: David Motl
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané utkání kde vyhraje Chlumec o jeden gól, vítězný gól vstřelí Jakub Veselský, tímto ho zdravím!

Tip: výhra hostů