V. Nedomanský 43. (vl.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 15:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška si připsala další tři body


Branky


43. V. Nedomanský (vl.)
4

Po rozpačitém vstupu do jarní části se Dobruška dostala na vítěznou vlnu a ze sestupových příšek se dostala na 8. místo. V rámci 26. kola doma porazila Týniště 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobruška byla od prvních minut aktivnější

Domácí byli od prvních minut aktivnější a hostující gólman Ruml musel hned v úvodu po rohovém kopu likvidovat hlavičku Vlastimila Karala. Do další šance Dobrušky se dostal Štětina, ale jeho střelu z úhlu opět kryl Ruml. 

 

Byli to hosté, kteří jako první dostali míč do sítě, konkrétně Matěj Šotola, ještě předtím byl však odpískán faul na domácího gólmana Pěničku a gól tak nebyl uznán. Poté o sobě několikrát dal znát aktivní Vojtěch Bílek, ani jeden jeho pokus však gólem neskončil. První branku viděli diváci těsně před přestávkou ve vápně se uvolnil právě aktivní Bílek a jeho střelu na zadní tyč si do vlastní sítě nešťastně srazil Vojtěch Nedomanský. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

Druhá půle již gól nenabídla

V druhé půli se hrálo zejména mezi vápny. Týniště si nedokázalo vytvořit souvislý tlak a Dobruška útočila hlavně z rychlých přechodů. Skóre 1:0 svítilo na výsledkové tabuli i po devadesáti minutách a Dobruška si tak zaslouženě připsala další tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Po nevydařené dohrávce s Chlumcem jsme do utkání vstoupili daleko lépe a vytvářeli se jednu šanci za druhou, ale nějak nám „ kanonýři zamrzli a tak jsme se branky dočkali až s pomocí soupeře. Druhý poločas byl už vyrovnanější, ale bez šancí- proto výsledek 1 : 0. Pochvala hráčům za první poločas a víra, že se nám kanonýři po „zamrzlých“ opět probudí!

SK Týniště nad Orlicí
Krupka Pavel, trenér: V tomto utkání jsme totálně zklamali a předvedli jsme nejhorší výkon v letošní sezóně. Budeme se snažit na to co nejdříve zapomenout a připravit se na nedělní domácí utkání!



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - Z. Pago [-] , D. Doucek [-] , P. Krahulec [-] , A. Hašek [-] (76. M. Jirásek [-] ) , T. Štětina [-] , M. Brožek [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-] , L. Prostředník [-] (88. D. Zrzavý [-] ) , V. Bílek [-] (92. P. Linhart [-] )

SK Týniště nad Orlicí
J. Ruml [-] - V. Nedomanský [-] , L. Šrajbr [-] (46. D. Diblík [-] ) , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] (76. Š. Kouba [-] ) , D. Nejman [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] , M. Šotola [-] , T. Kos [-] , M. Kadavý [-]

ŽK: 56. J. Moník , 87. T. Štětina - 26. D. Nejman , 47. V. Nedomanský , 87. F. Kadavý .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Žerovnický David - BERÁNEK David, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: David Motl
Tip experta: remíza

Myslím, že dobře hrající Týniště v Dobrušce ztratí, ale na penalty vyhrají.

Tip: výhra hostů