2:1
(1:0)
81. M. Exnar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště doma vybojovalo důležité tři body


Branky


15. O. Prokhyra (vl.) , 49. V. Nedomanský - 81. M. Exnar
6

Celkem 220 diváku hnalo Týniště doma za vítězstvím proti Jaroměři. Domácí chtěli po dvou porážkách doma uspět. V zápase dvakrát vedli a i přes herní převahu Jaroměře v druhé půli dokázali udržet stav 2:1 a připsali si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler, vedoucí mužstva: Dnes jsme výhru doslova vydřeli. Hosté líp kombinovali a my se soustředili na důslednou obranu. Když jsme po penaltě vstřelili první branku, na chvíli se nám ulevilo. Do poločasu jsme to přežili a v kabině jsme si důrazně pokecali o zachycení úvodu 2. půle. To se nám povedlo, hned z úvodu jsme dali na 2:0 a zase jsme byli blíž ke třem bodům. Poté už jsme bojovali až do konce a povedlo se nám vydřít konečně domácí vítězství. To jsme potřebovali jak my, tak hlavně naši excelentní fanoušci.

FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Po herně vyrovnaném prvním poločase byl klíčový rychlý gól domácích po změně stran. Ve zbytku zápasu jsme se tlačili do zakončení, soupeř už jen bránil a spoléhal na brejky. I přes drtivou převahu jsme pouze snížili. Velký respekt k domácím fanouškům.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - D. Nejman [-] , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] , D. Diblík [-] (61. V. Janda [-] ) , T. Voda [-] (91. O. Malý [-] ) , M. Šotola [-] , J. Forejtek [-] (77. J. Winkler [-] ) , T. Kos [-] (91. Š. Kouba [-] ) , V. Nedomanský [-] , M. Kadavý [-]

FK Jaroměř
O. Prokhyra [-] - A. Pohořálek [-] , J. Poděbradský [-] , M. Exnar [-] , Š. Rind [-] , M. Michálek [-] (80. J. Kudrnáč [-] ) , J. Bano [-] , R. Gorol [-] , R. Beran [-] (75. M. Exnar [-] ) , J. Podolník [-] , A. Horák [-]

ŽK: 56. M. Šotola , 69. V. Nedomanský , 86. T. Voda - 91. M. Exnar .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Šiling Karel - PILNÝ Marek, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Vyrovnané utkání, ve kterém zvítězí těsně hosté.