3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou poločasů


Branky


6

Rozjetá Třebeš přivítala ve 25. kole rezervu Chlumce. Hra Třebše v prvním poločase vůbec neodpovídala jejím jarním výkonům a Chlumec se tak zaslouženě dostal do dvoubrankového vedení. V druhé půli dvakrát v bleskovém sledu udeřil Matěj Franta a poslal zápas do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byl lepší Chlumec

První půle vyšla lépe hostům a byl to právě Chlumec, který ve 29. minutě otevřel skóre, když se po sérii přihrávek dostal míč z pravé strany až k Jakubu Hartmanovi, který střelou k levé tyči otevřel skóre zápasu.

 

Druhou branku vstřelili hosté ve 42. minutě kdy se míč po autovém vhazování dostal opět k aktivnímu Jakubu Hartmanovi, ten našel Jana Labíka, který obešel dva obránce Třebše a krásnou přízemní střelou k levé tyči překonal Heřmana.

Franta dvěma brankami vyrovnal

Bouře v kabině Třebše pomohla a domácí do druhé půle vstoupili mnohem lépe. Za svůj zlepšený výkon byli odměněni dvěma rychlými góly. V 53. minutě snížil na 1:2 Martin Franta, ke kterému se po standardní situaci ve vápně odrazil míč a on ho tvrdou ranou pod břevno uklidil do sítě. Druhá branka domácích přišla vzápětí. Třebeš si poradila s chlumeckým rohem a rychlým přechodem se dostal do úniku po levé straně Jan Sobotka, který postupoval až do vápna, obešel Doležala i Jelínka a pěknou přihrávkou našel volného Frantu, který střelou na zadní tyč podruhé překonal Kukala a srovnal stav zápasu na 2:2.

 

V druhé půli byly k vidění další šance na obou stranách, ani jedna však gólově neskončila a zápas tak pokračoval do penalt.

V penaltách byla úspěšnější Třebeš, Heřman chytil dva pokusy

Hned v první sérii parádním zákrokem vychytal Heřman Staňka. Ve třetí sérii lapil gólman Třebše i pokus Jana Novotného. Razítko na výhru následně dal kapitán domácích Michal Krykorka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vladislav Krykorka, trenér: Utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase byli lepší důraznější hosté. Ve druhém po bouřce v kabině si vytvořila tlak a gólově srovnala Třebeš. Celkově přineslo utkání bojovný koukatelný fotbal, který nenudil. A penalty..... jsou penalty.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Zápas dvou rozdílných poločasů, v prvním kluci skvěle plnili taktické pokyny a vsítili 2 výstavní branky, ve druhém jsme nezachytili začátek a nechali domácí srovnat.Poté už se odehrával "boj o střední pásmo" a několik šancí na obou stranách cestu do sítě nenašlo.Před zápasem bychom vzhledem k personální situaci (absence hráčů A týmu a kolize s C týmem) bod z Třebše brali, po penaltách jsme spíše zklamaní,bod zvenku se ale počítá."Bonusem" je pro nás opětovné setkání s rozhodčími SKFS...



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , J. Sobotka [-] , V. Schober [-] (86. T. Konečný [-] ) , I. Kosyak [-] , M. Palma [-] (80. D. Hofman [-] ) , L. Jandík [-] , M. Franta [-] (80. T. Havrda [-] ) , J. Kudrna [-] , T. Téra [-] (78. J. Černý [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - V. Doležal [-] , J. Veselský [-] (32. V. Dvořák [-] ) , J. Dítě [-] , P. Staněk [-] , J. Kučera [-] , J. Hartman [-] , J. Novotný [-] , J. Labík [-] , F. Jelínek [-] , P. Pilař [-]

ŽK: 30. J. Sobotka , 82. M. Krykorka , 86. D. Hofman - 57. J. Novotný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PECHAR Jiří - BENÁK Petr, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Tady věřím, že budeme pokračovat v naší hře a tři body zůstanou ve Třebši.