0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška si veze tři body z horké půdy v Polici


Branky


6

Mladíci Čančara a Bílek vystřelili hostům výhru 2:0. Dobruška tak bodovala po šesté v řadě a posouvá se ze spodních do středních pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš, předseda klubu: V dnešním utkání nás dohnala absence několika hráčů základní sestavy. Hosté byli více hladoví po úspěšném výsledku a to se jim bohužel podařilo. Nezbývá než jim pogratulovat a poděkovat divákům, že i přes velmi chladné počasí v hojném počtu dnes navštívili náš stadion.

SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Na to, abyste vyhráli v Polici, která má velmi zajímavé a technicky vybavené hráče, vám to musí hrát ve všech řadách. A to se nám dnes povedlo. Vzadu jsme pustili domácí do minima šancí, ve středu hřiště jsme si pohlídali jejich sílu a v útoku si vytvořili dost šancí na to, abychom tři body získali. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon (jmenovitě ty mladší pochválím až později – ještě je na to čas!).



Sestavy


Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - O. Spišák [-] , M. Mbah [-] , T. Mucha [-] (86. J. Maryška [-] ) , J. Hauschke [-] (86. P. Hečko [-] ) , J. Klapkovský [-] , B. Madamidola [-] , J. Matějka [-] , J. Martinec [-] (58. P. Franc [-] ) , F. Kalaš [-] , T. Gregar [-] (78. J. Kollert [-] )

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Čančara [-] , D. Doucek [-] (90. M. Jirásek [-] ) , P. Feichtinger [-] (80. T. Štětina [-] ) , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , A. Hašek [-] (63. V. Bílek [-] ) , M. Brožek [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-] , L. Prostředník [-]

ŽK: 62. J. Hauschke - 87. J. Moník . ČK: 78. B. Madamidola .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Trejbal Adam - FRYŠ Milan, PEŠAVA Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tady tipuji remízu a výhru domácích na penalty.