M. Mařas 57.
T. Buriánek 90. (p.)
3:2p.
(0:1)
27. L. Říha (p.)
88. M. Kytlík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec veze z Libčan bod


Branky


57. M. Mařas , 90. T. Buriánek (p.) - 27. L. Říha (p.) , 88. M. Kytlík
6

Libčany podruhé v řadě vyzvaly tým z okresu Rychnov nad Kněžnou, tentokrát k nim zavítal poslední tým soutěže Kostelec. Libčany do zápasu vstupovaly jako favorit, svoji roli ale naplno naplnily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Říha

Domácím první půle herně moc nevyšla a byli to tedy hosté, kteří vstřelili jedinou branku prvního poločasu. Ve 27. minutě libčanské obraně pláchl Cvejn, dostal se až do pokutového území, kde byl faulován a rozhodčí David Beránek nařídil pokutový kop. K němu se postavil kapitán Lukáš Říha a s přehledem proměnil.

 

Další branky divácí v první půli neviděli a do šaten se tak odcházelo za stavu 0:1.

Drama až do konce

Libčanům se podařilo srvovnat v 57. minutě, kdy po sklepnutí od Buriánaka překonal skákavou střelou zpoza vápna kostelckého gólmana Novotného libčanský kapitán Martin Mařas.

 

Nejzajímavější pasáž zápasu nabídla poslední patnáctiminutovka. Nejprve se do centru z pravé strany položil kostelecký Říha a jeho zblokovanou střelou na poslední chvíli vytáhl mimo tři tyče Tošovský. V 88. minutě poslal Kostelec do vedení po pěkném rohu od Říhy hlavou Matěj Kytlík. Už to vypadlo, že Kostelec dovede zápas k vítěznému konci, když v 90. minutě srovnal z penalty Tomáš Buriánek. 

 

Tošovský vychytal Libčanům bod navíc

V penaltovém rozstřelu ukázal své kvality libčanský gólman Matěj Tošovský, který dvě penalty chytil a výrazně tak pomohl svému týmu k zisku bonusového bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
František Bárta, sekretář: První poločas se nám příliš nevyvedl. V druhém jsme neproměnili několik stoprocentních šancí a tak mj. i díky skvělému zákroku našeho brankáře při šanci soupeře dospěl zápas do PK. Tam se Tóša opět ukázal dvěma chycenými penaltami.

FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan, statutární zástupce klubu: V herně vyrovnaném utkání se střídali šance na obou stranách. Dvakrát se nám nepodařilo udržet vedení, kdy zvláště mrzí druhá vyrovnávací branka domácích v nastaveném čase z pokutového kopu. V penaltovém rozstřelu prokázali pevnější nervy domácí.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Mokrý [-] (66. T. Houdek [-] ) , F. Studýnka [-] (55. J. Kocour [-] ) , M. Mařas [-] , M. Hofman [-] , M. Holubec [-] (46. F. Havrda [-] ) , M. Bořke [-] , T. Buriánek [-] , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , J. Hušek [-]

FK Kostelec nad Orlicí
J. Novotný [-] - P. Klapal [-] , R. Dostálek [-] (61. M. Kytlík [-] ) , L. Říha [-] , J. Vodička [-] , A. Smola [-] (61. O. Šupler [-] ) , M. Pups [-] (86. A. Poledno [-] ) , R. Müller [-] , D. Cvejn [-] , K. Kaplan [-] , M. Plocek [-]

ŽK: 42. M. Holubec - 38. L. Říha , 44. M. Pups , 52. R. Dostálek , 70. P. Klapal , 91. J. Vodička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Beránek David - TUREK Jiří, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Libčany si na domácím hřišti zastřílí a vysoko zvítěz.