6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia nasázela Vrchlabí kanára, při chuti byl opět Novotný!


Branky


14. J. Kabeláč , 25. A. Novotný , 35. J. Fink (vl.) , 49. J. Řezáč , 50. A. Novotný , 80. A. Novotný
8

Slavia doma překvapení nedopustila a jasným rozdílem porazila Vrchlabí 6:0. V druhém zápase po sobě zaznamenal hattrick Adam Novotný a navýšil tak svůj náskok na čele v tabulce střelců. V této sezóně se již trefil dvacetkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branku vstřelil Jan Kabeláč.

Domácí otevřeli skóre ve 20. minutě, když Novotný průnikovou přihrávkou do levé strany vyslal Krotila, který postupoval sám na vrchlabského gólmana Lukeše. Jeho pokus dokázal hostující gólman zblokovat a dobíhající obránce míč odkopl od brankové čáry, ale pouze zpět ke Krotilovi, ovšem i jeho druhou střelu dokázala domácí obrana zblokovat. Míč se však naněštěstí pro hosty odrazil přímo k Janu Kabeláčovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě, 1:0 pro domácí. Hosté se od 16. minuty museli obejít bez zkušeného kapitána Pavla Krause, který kvůli zranění ze hřiště odstoupil.

 

Ve 25. minutě domácí kapitán Tomáš Kabeláč rozehrál útočnou akci, kdy nejprve míč předal Janu Kabeláčovi, který přihrávkou vysunul Tomáše Vošlajera, ten se dostal až do vápna, kde předložil přihrávkou před prázdnou branku šanci na skórování Adamu Novotnému a ten nabídkou nepohrdl. Ve 35. minutě to bylo již 3:0, když Krotil s Týfou sehráli rohový kop nakrátko a druhý jmenováný poslal centr do vápna, který si hostující Jan Fink ve snaze ho odvrátit před nabíhajícím Kabeláčem srazil do sítě.

 

Za stavu 3:0 první půle skončila.

V druhé půli Novotný zkompletoval hattrick

Domácí vstoupili do druhé půle opět aktivně. Hosté ztratili ve 49. minutě po presinku domácích míč a Jan Kabeláč postupoval na Lukeše, ovšem místo střely parádní přihrávkou patičkou vybídl ke skórování střádajícího Jiřího Řezáče a ten bez problému dopravil míč do sítě.

 

Ve zbytku zápasu už přesně střílel pouze Adam Novotný. Vzápětí po čtvrté brance využil dalšího parádního pasu Tomáše Vošlajera a zvýšil na 5:0. Na konečných 6:0 upravil v 80. minutě, kdy po přihrávce Martina Šejvla tváří v tvář prostřelil Lukeše.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta, asistent: Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a vytvořili si hodně šancí, které jsme ale neproměnili. Po první vstřelené brance jsme už koncovku zlepšili a přidali další góly. I vstup do poločasu druhého jsme měli velmi dobrý, rychle jsme zvýšili na 5:0 a zápas definitivně rozhodli. Deset minut před koncem jsme dali poslední gól a uzavřeli skóre na 6:0. I přes jednoznačný výsledek musíme ocenit sympatický projev hostů, kteří k nám nepřijeli jen bránit a po celý zápas se snažili hrát otevřeně.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
M. Zadrobílek [-] - F. Hlušička [-] , J. Kabeláč [-] , T. Kabeláč [-] (60. L. Kundrt [-] ) , T. Vošlajer [-] (60. A. Kováčik [-] ) , O. Mates [-] , D. Krotil [-] (46. P. Chlumecký [-] ) , J. Štipák [-] (46. M. Málek [-] ) , A. Novotný [-] , M. Šejvl [-] , E. Týfa [-] (46. J. Řezáč [-] )

FC Vrchlabí
J. Lukeš [-] - S. Mlejnek [-] , P. Žďárský [-] , J. Fink [-] , M. Tomčík [-] , D. Zdržálek [-] , D. Navrátil [-] (76. M. Slavík [-] ) , O. Matěják [-] (69. J. Šimůnek [-] ) , P. Kraus [-] (16. J. Dědek [-] ) , D. Štefan [-] , D. Bürger [-]

ŽK: 33. J. Štipák - 64. O. Matěják .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Blaschke Jiří - ŠNÝDL Radovan, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Lukáš Červenka
Tip experta: výhra domácích

Výhra Slavie, která bude chtít navázat na vysoké vítězství z Týniště.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích