Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš zvítězila v Kostelci


Branky


8

Ani gól v první minutě domácím body nepřinesl. Třebeš nakonec dokázala čtyřmi góly zápas otočit a z Kostelce si odváží všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól domácích

Kostelec zaskočil Třebeš hned v úvodu, když už v první minutě překonal Heřmana Kotyza. Hosty však blesková branka nepoložila a ve 13. minutě srovnal na 1:1 Ivan Kosyak. Ve 26. minutě poté využil hráč minulého kola Václav Schober nejistého výběhu gólmana Novotného a poslal Třebeš do vedení 2:1.

 

Hosté se trefili i ve 31. minutě, když hostující obránce poslal z poloviny hřiště centrem míč do vápna a po srážce gólmana Novotného s Jakubem Kudrnou míč poskakoval k brankové čáře a do sítě ho dorazil Lukáš Rederer, gól nakonec nebyl uznán pro útočný faul. Domácí zahrozili ve 31. minutě, ale střela Vodičky mířila nad levou spojnici Heřmanovy brány.

 

Ve 42. minutě poslal Adam Smola velmi nepřesnou malou domů, kterou gólman Novotný chytil a rozhodčí neměl jinou možnost, než odpískat nepřímý kop. K němu se postavili Lukáš Jandík a Lukáš Rederer. Druhý jmenovaný po narážečce tvrdou střelou našel skulinu ve zdi a zvýšil na 3:1.

 

 

Poslední branku zápasu vstřelil v závěru Sobotka

Druhá půle divákům již mnoho zajímavých příležitostí nepřinesla. Hrálo se převážně mezi vápny a na obou stranách bylo vidět spoustu nepřeností. Jedinou branku druhé půle vstřelila Třebeš, když na konečných 4:1 upravil Jan Sobotka, který přesnou střelou k pravé tyči úspěšně zakončil svůj samostatný nájezd.

 

Třebeš si tak připsala další tři body. Kostelec i z tohoto zápasu odešel s prázdnou.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan, statutární zástupce klubu: Hned v úvodu jsme potrestali chybu v rozehrávce obrany soupeře a šli do vedení. Do poločasu se ale skóre překlopilo ve prospěch hostů. Po změně stran jsme zlepšili výkon a mohli utkání zdramatizovat, ale další branku se nám již vstřelit i přes slibné šance nepodařilo. Po gólové pojistce hostů 10 minut před koncem už o vítězi v dnešním utkání nebyl pochyb.

TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl, trenér: V prvních sekundách zápasu nás domácí zaskočili ,ale to bylo naštěstí vše. Poté jsme převzali taktovku zápasu a ještě do poločasu výsledek otočili. Zasloužené vítězství a další tři body do Třebše. Teď se připravit na Chlumec.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Novotný [-] - A. Řehák [-] , M. Pups [-] (46. R. Dostálek [-] ) , R. Müller [-] (58. J. Švandrlík [-] ) , O. Kotyza [-] (81. A. Poledno [-] ) , D. Cvejn [-] (77. O. Šupler [-] ) , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , J. Vodička [-] , M. Plocek [-] , A. Smola [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , J. Sobotka [-] (81. M. Bena [-] ) , V. Schober [-] , I. Kosyak [-] (81. F. Ježek [-] ) , M. Palma [-] , L. Jandík [-] , L. Rederer [-] (81. T. Havrda [-] ) , J. Kudrna [-] , T. Téra [-] (70. F. Císař [-] )

ŽK: 55. R. Dostálek , 58. O. Kotyza , 68. A. Řehák - 58. M. Palma , 90. F. Ježek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - JEŽEK Jakub, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Lukáš Červenka
Tip experta: výhra hostů

Tipuji vysokou výhru Třebše.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů