Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola Slavia vysoko porazila Týniště


7

Šlágr kola, to byl určitě zápas mezi Týništěm a Slavií, kterému přihlíželo 200 diváků. Zápas překvapivě jasně ovládla Slavia, která i díky hatricku bývalého útočníka Týnště Adama Novotného zvítězila 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly v úvodu

 

Slavii poslal do vedení v 5. minutě Adam Novotný, který si za obranou našel přesný dlouhý míč od Martina Šejvla a v koncovce se nemýlil. Dvě minuty poté našel Tomáš Vošlajer přesným centrem z rohu hlavu Tomáše Kabeláče, který zvýšil na 0:2.

 

V 16. minutě poprvé zahrozili domácí, kdy velmi nebezpečný centrovaný míč Kollára, mířící přímo do branky, chytil pohotovým zákrokem brankář Zadrobílek. Další Kollárův centr již slávistická obrana ubránit nedokázala a Kadavý ve 27. minutě srovnal hlavou na 1:1.

 

Další branky se diváci dočkali těsně před přestávkou. Ve 41. minutě se míč z pravé strany po ose Tomáš Kabeláč - Mates - Šejvl - Vošlajer dostal až před branku k Novotnému, který přidal svoji druhou branku.

 

Týniště sahalo po snížení, ale v poslední šanci první půle Zadrobílek skvěle vychytal Kollára.

 

 

Novotný v druhé půli dokončil svůj hattrick

Do úvodní šance druhé půle se dostal opět Novotný, ale Ruml ho skvěle vychytal. V 53. minutě se Slavie již prosadila, když Jan Kabeláč prostrčil míč na unikajícího Vošlajera, který svým přízemním centrem našel Novotného a ten nyní již svůj hattrick zkompletoval. Pro velmi aktivního Vošlajera to byla třetí asistence v zápase. V 67. minutě přečetl rozehrávku Týniště Tomáš Kabeláč a svoji akci úspěšně zakončil, 1:5. Na 6:1 zvyšoval v 71. Jan Kabeláč a na konečných 7:1 v 83. minutě Jiří Řezáč, kterého přesnou přihrávkou uvolnil Kováčik a slavistický útočník následně přesnou střelou k tyči završil gólový účet zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler, vedoucí mužstva: Dnes se nám nedařilo vůbec nic. Už první desetiminutovka byla katastrofa a my dvakrát inkasovali. Po snížení na 2:1 přišla naděje, kterou zničil Novotný 4 minuty před poločasovou přestávkou. Po změně stran se nic nezměnilo, hosté byli důraznější, dravější a běhavější. Vítězství hostí bylo zasloužené. Omlouváme se domácím fanouškům, napravit toto utkání se pokusíme ve středu v Libčanech.

FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta, asistent: Dnešní zápas se nám opravdu povedl. Ve všech činnostech jsme byli lepší a naši převahu jsme dokázali vyjádřit i gólově po krásných akcích. Všichni hráči zaslouží velkou pochvalu za předvedený výkon, na který musíme navázat v dalších utkáních.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Ruml [-] - J. Šreibr [-] , T. Repák [-] (73. V. Nedomanský [-] ) , M. Kadavý [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] , J. Forejtek [-] (65. J. Winkler [-] ) , F. Kadavý [-] (65. L. Šrajbr [-] ) , T. Kos [-] , D. Nejman [-] , D. Diblík [-] (53. M. Šotola [-] )

FC Slavia Hradec Králové
M. Zadrobílek [-] - F. Hlušička [-] , J. Kabeláč [-] , T. Kabeláč [-] , T. Vošlajer [-] (71. P. Chlumecký [-] ) , O. Mates [-] (71. M. Málek [-] ) , D. Krotil [-] , J. Štipák [-] (71. L. Kundrt [-] ) , A. Novotný [-] (65. A. Kováčik [-] ) , M. Šejvl [-] , E. Týfa [-] (62. J. Řezáč [-] )

ŽK: 56. F. Kadavý - 29. O. Mates .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Zuskin Petr - BRAUNŠVEIG Vojtěch, ŠESTOŘÁD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Tomáš Vošlajer
Tip experta: výhra hostů

Tak tady nemohu jinak než napsat, že vyhraje Slavia!

Tip: výhra hostů

Tip: remíza