0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř na Solnici umí


Branky


7

Jaroměř byl jediný tým, který na podzim Solnici obral o všechny body, když ji na domácí půdě po brankách Bana a Valáška porazila 2:0. Historie se opakovala i na jaře, tentokrát Jaroměř dokázala zvítězit na hřišti lídra tabulky 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solnice svoji první velkou šanci neproměnila, Jaroměř ano

Solnice měla obrovskou šanci hned v úvodu, kdy se hostující obránce snažil odkopnout míč z vápna ovšem ten mu sjel po kopačkách a místo odklizení do bezpečí ho nechtěně přihrál solnickému útočníkovi Hlavovi, který se ocitl sám před Červenkou. Velkou příležitost bohužel pro domácí nedokázal využít, když trefil pouze Červenku.

 

Byla to tak Jaroměř, která se dostala do vedení v 16. minutě po standardní situaci, kdy Kocourek nejprve hlavičkoval pouze do břevna, poté míč poskakoval mezi brankovou čárou a penaltou až se nakonec objevil u Podolníka, který prostřelil vše co mu stálo v cestě a poslal Jaroměř do vedení. Solnici úvodní branka nepoložila a podařilo se jí Jaroměř dostat pod tlak. Bohužel z něj nedokázala vytěžit další vyloženější gólové příležitosti. Ve 33. minutě přišla pro Solnici další komplikace, když David Hlava viděl po velmi ostrém zákroku na kapitána Jaroměře Matěje Exnara červenou kartu a domácí šli do deseti.

 

I přes oslabení dokázala Solnice v tlaku pokračovat, ovšem finální fáze pokulhávala a případné centry do vápna posbírala pozorná domácí obrana nebo gólman Červenka.

 

 

 

 

Jaroměř tři body ubránila

V druhé půli pokračoval tlak Solnice, ovšem Jaroměř hrála odzadu velmi disciplinovaně a do finální fáze Solnici moc nepouštěla. Skóre 0:1 svítilo na tabuli i po závěrečném hvizdu rozhodčího Pavla Fišera a Jaroměř si tak odvezla ze Solnce tři body a je jediný tým, kterému lídr tabulky nesebral ani jeden bod.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Na hodně těžkém podmáčeném terénu jsme mohli jít už v 1.minutě do vedení, ale Hlava 1000% šanci neproměnil. Hosté skórovali ze standardní situace po čtvrthodině hry. Naši snahu o vyrovnání přibrzdilo zbytečné vyloučení. Přesto i v 10 jsme hosty zamkli na jejich půlce, ale vstřelit branku nám dnes nebylo souzeno.

FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Vyhrát na půdě lídra tabulky je vždy cenné. Tři body jsme ubojovali velmi zodpovědným a organizovaným výkonem ve všech řadách. Domácí měli trvalý tlak, do vyložených šancí jsme je však s vyjímkou úvodní minuty nepustili.



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - D. Hlava [-] , L. Pavlíček [-] (46. D. Motl [-] ) , D. Volf [-] (81. M. Valášek [-] ) , J. Nejman [-] , M. Jedlička [-] , J. Krolop [-] , O. Tobiška [-] (74. M. Kos [-] ) , M. Ptáček [-] , F. Zawada [-] , R. Ptáček [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Michálek [-] , Z. Kocourek [-] , A. Pohořálek [-] (68. J. Rezek [-] ) , J. Bano [-] , A. Horák [-] , J. Podolník [-] , Š. Rind [-] (89. R. Beran [-] ) , D. Valášek [-] , J. Poděbradský [-] , M. Exnar [-]

ŽK: 84. F. Zawada - 13. M. Exnar , 84. J. Podolník , 92. J. Poděbradský . ČK: 33. D. Hlava .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fišer Pavel - NOVOTNÝ Zbyněk, IKIZGÜL Varol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Tomáš Vošlajer
Tip experta: výhra domácích

Solnice na podzim s Jaroměří prohrála, mají jim co vracet. Tipuji, že v Solnici zůstanou všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích