M. Hofman 7. (p.)
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I druhý sobotní zápas rozhodly penalty


Branky


7. M. Hofman (p.) - 71. J. Škoda
7

Ve druhém sobotním zápase 23. kola přivítaly Libčany Červený Kostelec, kterého postihla marodka a hned šestice hráčů do zápasu nastoupila se zdravotními problémy. Souboj sousedů z tabulky musely nakonec rozhodnout penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libčany se dostaly rychle do vedení

Libčany začaly aktivně stejně jako v Dobrušce a hosty přehrávaly. Do vedení se dostali již v 7. minutě, kdy pokutový kop proměnil libčanský útočník Michael Hofman. Domácí si vytvářeli šance i po první brance, ale Červený Kostelec několikrát podržel dobře chytající gólman Pavel Středa a jednou mu pomohlo břevno. 

 

Další branka v první půli nepadla a do šaten tak mohli odcházet spokojenější domácí.

Tempo zápasu v druhém poločase opadlo

Druhý poločas již nebyl jen v režii Libčan a hra se vyrovnala, bohužel na šance byla druhá půle daleko skoupější, než ta první. Nakonec se 136 diváků, kteří zápasu přihlíželi gólu dočkali. Byli to hosté, kterým se v 71. minutě zásluhou Jana Škody podařilo srovnat na 1:1, když kostelecký kapitán vystřihl výstavní nůžky.

 

Stejně jako ranní zápas Vysoké z Dobruškou, šel i tento zápas do penalt.

Bod navíc pro domácí

V penaltové loterii byli šťastnější domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jiří Suchomel, trenér: Začátek zápasu nám vyšel na jedničku a od počátku jsme diktovali tempo hry a vytvářeli si i šance, které jsme bohužel nepromenovali. Soupeř nás zlobil taktikou na “dvě věže” v útoku, ale dokázali jsme si s tím relativně dobře poradit a o poločase zaslouženě vedli. Hned z úvodu druhého poločasu jsme neproměnili další dvě šance, hra se trochu vyrovnala a Škoda krásnou brankou srovnal skóre. Tlak po vyrovnávaci brance už příliš šanci nepřinesl a tak jsme zbytečně ztratili bod. Děkuji všem 11 bojovníkům na hřišti, bohužel 11 hráčů jsme měli mimo.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: První poločas byl v režii domácích, kteří šli do vedení v 7. minutě z PK, poté nás podržel Středa nebo pomohlo břevno. Druhá půle už byla vyrovnaná s minimem šancí. Vyrovnávací branku vystřihl v 71. minutě Škoda a zajistil nám cenný bod. Penaltová loterie přisoudila bonus asi spravedlivě domácím. Velké díky našim hráčům, kteří utkání odehráli, hned šestice z nominovaných nastoupila pod prášky nebo s teplotami.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - P. Čihák [-] , F. Studýnka [-] , J. Hušek [-] , J. Mokrý [-] , M. Holubec [-] , T. Buriánek [-] , T. Houdek [-] , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , M. Hofman [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - K. Havlíček [-] , D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , P. Prokop [-] , D. Vencl [-] , L. Hlava [-] , J. Malina [-] (67. M. Kováčik [-] ) , D. Hála [-] , P. Bárta [-] , D. Vejman [-]

ŽK: 70. M. Hofman , 86. J. Semerák - 92. J. Škoda .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: TUREK Jiří - VOJTĚCH Lukáš, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Tomáš Vošlajer
Tip experta: výhra domácích

Libčany se na jaře zvedají a body doma rozhodně neztratí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích