Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia doma zvládla zápas s Policí


Branky


6

Slavia v Orlické Kotlině přivítala Polici. V atraktivním zápase hlavně díky skvěle zvládnutému úvodu a konci první půle Slavia bere tři body za vítězství 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól Vošlajera

Domácím vyšel vstup do utkání skvěle, když pěknou kombinaci po pravé straně zakočil prudkou střelou na přední tyč Tomáš Vošlajer. Po první brace se hra vyrovnala a byly k vidění šance na obou stranách. V závěru první půle však Slavia dvěma brankami v rychlém sledu zápas rozhodla. 

 

Nejprve po rychlém útočném přechodu domácích našel Michal Strasser pěkným průnkovým pasem Tomáše Vošlajera, který přihrávkou do vápna vyzval k zakončení Adama Novotného a ten střelou podél hostujícho gólmana Vlka zvýšil na 2:0. O tři minuty později po další přímočaré kombinaci domácích našel Daniel Krotil zpětnou přihrávkou ve vápně Erika Týfu, který zvýšil na poločasových 3:0.

Police v druhé půli zvládla pouze snížit

V druhém poločase byly k vidění šance na obou stranách, kdy jich víc měla Slavia, ale Polici několikrát podržel jejich gólman Pavel Vlk. Jedinou branku druhé půle vstřelili hosté v 79. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil hlavou hostující kapitán Ladislav Kudláček.

 

Tři body tak zůstaly v Orlické kotlině a Slavia se tak dotáhla na rozdíl dvou bodu na druhý Rychnov.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta, asistent: Vstup do zápasu nám vyšel na výbornou a hned z první útočné akce nás už ve čtvrté minutě poslal do vedení Vošlajer. Do konce poločasu jsme navýšili skóre o další dvě branky a o zápasu bylo rozhodnuto. Druhý poločas jsme už další góly nepřidali, přitom šancí jsme měli více než dost. Hosté ještě v závěru dokázali snížit na konečných 3:1, což nás nakonec mrzet nemuselo. Zápas měl velmi dobrou herní úroveň z obou stran a naše vítězství je cenné a zasloužené.

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš, předseda oddílu: O osudu utkání bylo zřejmě rozhodnuto již před přestávkou.Domácí z první střely šli do vedení.Tato sprcha nás probudila k aktivitě, jenže v rozmezí tří minut před koncem poločasu Slavia dvakrát skóruje a manko bylo již třígólové. Snaha ve druhém poločase přinesla alespoň snížení a potěšila početnou skupinu našich příznivců. Velkou oporou dnes byl náš Pavel Vlk v brance. Domácím gratulujeme ke třem bodům. Všichni si již přejeme, aby naše příští domácí utkání proběhlo před polickým publikem.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
M. Zadrobílek [-] - F. Hlušička [-] , J. Kabeláč [-] (59. M. Šejvl [-] ) , E. Týfa [-] (79. P. Chlumecký [-] ) , T. Kabeláč [-] , O. Mates [-] , D. Krotil [-] (90. A. Tomek [-] ) , J. Štipák [-] , A. Novotný [-] , M. Strasser [-] (46. L. Kundrt [-] ) , T. Vošlajer [-]

Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - J. Klapkovský [-] , O. Havrda [-] , B. Madamidola [-] (74. J. Martinec [-] ) , L. Kudláček [-] , J. Matějka [-] , F. Kalaš [-] , O. Spišák [-] , M. Mbah [-] (85. M. Jandík [-] ) , T. Mucha [-] (46. T. Gregar [-] ) , M. Moravec [-]

ŽK: 44. T. Kabeláč , 58. J. Kabeláč , 91. J. Štipák .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Linhart Lukáš - PAGÁČ Ladislav, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jiří Pečenka
Tip experta: výhra domácích

Pokud Slavie bude chtít udržet krok se Solnici a čelem tabulky, musí v těžkém zápase vyhrát za 3 body. Myslím si , že bude padat hodně gólů a vyhrají šťastnější domácí.