Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 11:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov doma zvládl zápas s Chlumcem


6

Šlágrem tohoto kola byl souboj mezi rezervou Chlumce a Rychnovem. Oba týmy se pohybují v první pětce a očekával se vyrovaný zápas, který i přesto, že se hosté dostali do vedení dokázal Rychnov dotáhnout do tříbodového konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hartman poslal hosty do vedení

Hosté do zápasu vstoupili velmi aktivně, více drželi míč a vytvořili si převahu. Hned v první minutě mohli udeřit z trestného kopu těsně za hranicí velkého vápna. Pavel Pilař ovšem trefil pouze zeď. Byli to však domácí, kteří se dostali do první větší příležitosti. V 15. minutě Zajíček vystihl chybnou rozehrávku v obraně Chlumce a vyslal Matsaberidzeho, který šel sám na Kukala, gólmana Chlumce ale neprostřelil.

 

Pravidlo nedáš dostaneš v Rychnově zafungovalo téměř okamžitě. V 17. minutě se nedohodl domácí stoper Kábrt s gólmanem Šebestou, když mu naslepo poslal  hlavičkou malou domů. Tohoto zaváhání využil Hartman a z bezprostřední blízkosti přehodil Šebestu.

 

Domácím se podařilo srovnat ve 36. minutě, když svoji neproměněnou šanci z úvodu napravil Matsaberidze, který skóroval po přihrávce Jakuba Kocmana. Další branku diváci v první půli neviděli a do šaten se tak šlo za nerozhodnutého stavu.

Zajíček dvěma přesnými zásahy zajistil domácím výhru

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. Za svoji aktivitu byli odměněni v 72. minutě, když byl ve vápně stažen Zajíček a kopala se penalta. Zodpovědnost na sebe vzal faulovaný Zajíček a s přehledem proměnil, když poslal Kukala na druhou stranu.

Pojistku na výhru domácích dal v 90. minutě opět Roman Zajíček, když nejprve Rücker skvěle přečetl hru a hlavičkou ho poslal do šance, kdy rychnovský útočník nadvakrát Kukala překonal a svoji druhou brankou v zápasu stvrdil výhru Rychnova.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: Soupeř na nás od začátku vlétl a byl aktivnější. Bohužel jsme jeho hrubku nepotrestali,na druhé straně však hosté ano. Do poločasu jsme srovnali krok i skóre. Druhý poločas jsme zahráli lépe a z penalty šli do vedení. Od této chvíle vládly na straně soupeře až přehnané emoce. V závěru hosté nastřelili břevno a my z brejku pečetili výhru. Přejeme brzké uzdravení hostujícímu Doležalovi. Gratulace našim dorostencům Širokému a Šťovíčkovi k premiérovému startu v přeboru. Gratulace také našemu béčku.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Za pěkného počasí jsme na malé UT dobře kombinovali, tlačili se do brány a v 18. byli odměněni na 0:1.Domácí nakopávali a vyrovnali po rychlém brejku ze strany. V 2. půli jsme měli pomalejší nástup, ale při získávání převahy strhli domácí vedení na svoji stranu PK a po následném rozkouskování hry, serii karet a naší snaze o vyrovnání přidali v závěru pojistku. My jsme přijeli hrát fotbal, domácí udělali pro výhru maximum. Kluky mohu za zápas pochválit. Některé věci se nám vůbec nelíbili.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , J. Nosek [-] , Š. Vacek [-] , J. Kocman [-] (46. F. Široký [-] ) - M. Matsaberidze [-] , V. Lihařík [-] (93. J. Šťovíček [-] ) , M. Rücker [-] , M. Drašnar [-] - R. Zajíček [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Ludvík [-] , J. Veselský [-] (64. J. Dítě [-] ) , J. Novotný [-] (64. V. Dvořák [-] ) , P. Pilař [-] , J. Labík [-] , P. Staněk [-] , J. Hartman [-] (82. M. Burkalo [-] ) , J. Kučera [-] , V. Doležal [-] (88. V. Cholasta [-] ) , J. Vopátek [-]

ŽK: 29. J. Kocman - 72. J. Vopátek , 72. P. Pilař , 76. V. Dvořák , 77. J. Ludvík , 78. L. Kukal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ikizgül Varol - TREJBAL Adam, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jiří Pečenka
Tip experta: výhra hostů

Rychnov nenavázal na formu z podzimu a na jaře trošku tápe, tipuji vyrovnané utkání a těsnou výhru Chlumce.