3:2
(0:0)
83. J. Hušek
93. J. Petřík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška doma porazila rozjeté Libčany


Branky


72. T. Štětina , 77. D. Doucek (p.) , 80. A. Hašek - 83. J. Hušek , 93. J. Petřík (p.)
6

V rámci 22. kola se utkaly dva sousední týmy v tabulce. Dobruška doma hostila na jaře velmi dobře hrající Libčany. Diváci se dočkali gólů až v posledních dvaceti minutách. K vidění jich bylo rovnou pět!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Do první větší šance se dostali domácí, když Tomáš Štětina využil nepřesného přenesení hry libčanského Jakuba Huška, narazil si s Alešem Haškem a vyslal střelu, která bohužel pro Dobrušku skončila pouze na tyči.

 

V následujících minutách se hrálo hlavně mezi vápny bez velkých šancí. Ve 36. minutě zahrávala Dobruška standardní situaci. Tomáš Štětina přesným centrem našel  Matouše Brožka, který hlavičkou posunul míč na malé vápno, kde proti dobíhajícímu Vlastimilu Karalovi dobře zasáhl libčasnký gólman Matěj Tošovský. Hostům se následně podařilo odrazit míč pouze k Aleši Haškovi, který tvrdou střelou chtěl propálit vše co mu stálo v cestě, jeho rána nakonec trefila ruku hostujícího kapitána Michaela Mařase a pro hosty přišel dvojí trest! Penalta a červená karta. K penaltě se postavil Zdeněk Pago, který poslal přízemní střelu k levé tyči, tu bohužel pro domácí dobrým zákrokem zneškodnil Tošovský.

 

Do další dobré příležitosti se v závěru první půle dostal Aleš Hašek po přeseném centru Vlastimila Karala, jeho hlavičku však Tošovský dalším dobrým zákrokem vytáhl na roh.

 

Diváci v první půli gól neviděli a do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

 

Poslední dvacetiminutovka stála za to!

Na první branku čekali diváci až do 72. minuty. Vlastimil Karal poslal dlouhý míč do levé strany, který si našel Čančara, zatáhl ho do vápna a zpětnou přihrávkou hledal nabíhajícího Haška. Ten se k zakončení nedostal, protože mu míč vypíchl Semerák. Bohužel pro hosty se míč dostal k dobíhajícímu Štětinovi, který ho střelou k levé tyči uklidil do sítě.

 

O pět minut později bylo na dobrušské střídačce ještě veseleji, když se z penalty prosadil Denis Doucek. Parádní osmiminutovku domácích zakončil v 80. minutě Aleš Hašek, který nejprve po dobré práci Zdeňka Paga křižnou přihrávkou na pravou stranu našel nabíhajícího Vojtěcha Bílka, ten míč zatáhl do vápna a pěknou patičkou vybídl k zakončení dobíhajícího Čančaru, proti němu opět skvěle zasáhl Tošovský, míč se ovšem odrazil k Douckovi, jehož střelu hostující obrana ještě dokázala zblokovat. Na Haškovu dorážku už však nestačila, 3:0.

 

Libčany to nezabalily a s výsledkem chtěly něco udělat. Po pár minutách nastřelil Semerák tyčku. V 83. minutě se už gólu dočkaly, když střílený centr Jakuba Huška po standardní situaci zapadl až do sítě. V 93. minutě se kopala další penalta, tentokrát na straně hostí. Postavil se k ní Jakub Petřík a snížil na 3:2. Další branku divácí neviděli a Dobruška se tak mohla radovat z důležitých třech bodů!



Ohlasy k zápasu


ohlasy budou doplněny




Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] - D. Doucek [-] , P. Feichtinger [-] (56. M. Čančara [-] ) , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , A. Hašek [-] (84. J. Žahourek [-] ) , T. Štětina [-] , M. Brožek [-] (66. V. Bílek [-] ) , J. Moník [-] (84. D. Zrzavý [-] ) , V. Karal [-] , L. Prostředník [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Petřík [-] , F. Studýnka [-] , M. Mařas [-] , M. Hofman [-] (63. J. Mokrý [-] ) , M. Bořke [-] (88. J. Kocour [-] ) , T. Buriánek [-] , T. Houdek [-] , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] (78. M. Holubec [-] ) , J. Hušek [-]

ŽK: 88. T. Štětina - 61. M. Novotný , 75. J. Mokrý . ČK: 34. M. Mařas .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Beránek David - ŠILING Karel, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Jiří Pečenka
Tip experta: výhra hostů

V Libčanech si to začíná sedat a v Dobrušce to jen potvrdí.