Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 11:30

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec doma deklasoval Červený Kostelec


Branky


14. J. Kučera , 44. P. Staněk , 46. J. Novotný , 50. P. Pilař (p.) , 52. J. Labík , 86. J. Kučera , 88. D. Hubený - 3. S. Štelzig
6

Po rychlé brance hostů tomu nic nenasvědčovalo, ovšem od té doby stříleli přesně už pouze domácí a nakonec tak doma porazili Červený Kostelec vysoko 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu debaklu nenasvědčoval

Už ve druhé minutě se hosté dostali do vedení. Škoda rozehrál rychlý aut na kapitána Srkala, který mu sklepl zpět. Následovala přihrávka na Vencla, který kolmou příhrávkou našel Štelziga, ten tváři v tvář propálil Kukala. Domácí srovnali ve 14. minutě, když se krásnou střelou zpoza vápna trefil Jiří Kučera.

 

Chlumci se podařilo skóre otočit ve 44. minutě. Po dlouhém nákopu gólmana Kukala se míč dostal k aktivnímu Kučerovi, který ho prostrčil na nabíhajícího Staňka a ten střelou k levé tyči překonal Středu.  

Utkání se zlomilo v úvodu druhé půle

Pro domácí pohádkový, pro hosty hororový vstup do druhé půle začal ve 46, minutě, když na půlce obral Kučera o míč červenokosteleckého Hlavu a poslal přihrávku do pravé strany na Novotného, který si míč navedl na pravou nohu a střelou na zadní tyč zvýšil na 3:1. V 50. minutě to bylo již 4:1, když se z penalty prosadil Pilař.

 

Hororový úvod pro hosty skončil vzápětí, když se po chaotické rozehrávce hostů dostal k míči Veselský, který dlouhým pasem našel Labíka. Ten se s míčem dostal až do vápna, kde ho posunul na nabíhajícího Staňka, který zvýšil na 5:1 a bylo rozhodnuto.

 

Do konce zápase se ještě trefil velmi dobře hrající Kučera a na konečných 7:1 upravil střídající Hubený.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Tomáš Hrabík, trenér: Dnes jsme sehráli nejlepší jarní utkání. Dařila se nám kombinace a když jsme hned po přestávce vstřelili rychle tři branky, tak bylo o osudu utkání rozhodnuto. Pochvala pro celý kolektiv, teď je potřeba podobný výkon zopakovat i za týden v Rychnově.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: První poločas jsme byli soupeři vyrovnaným týmem a hra měla celkově slušné tempo. Bohužel kolaps mezi 43. a 52. minutou naprosto znehodnotil náš do té doby poctivý výkon. Když v závěru s chutí hrající domácí vstřelili další dvě branky, odjíždíme se sedmibrankovým přídělem.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Novotný [-] (72. V. Dvořák [-] ) , P. Pilař [-] , J. Labík [-] (82. D. Hubený [-] ) , P. Staněk [-] , J. Hartman [-] (36. J. Veselský [-] ) , J. Kučera [-] , J. Ludvík [-] , V. Doležal [-] , J. Vopátek [-] , A. Jacobovici [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - P. Bárta [-] (79. D. Veseleňák [-] ) , D. Petrů [-] , M. Jirousek [-] , D. Vejman [-] , D. Vencl [-] , L. Hlava [-] , S. Štelzig [-] (68. J. Čejchan [-] ) , M. Srkal [-] , J. Malina [-] (46. P. Kratěna [-] ) , J. Škoda [-]

ŽK: 10. S. Štelzig , 50. D. Vejman .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HORSKÝ Leonard, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jan Vodička
Tip experta: výhra domácích

Domácí si doma s Červeným Kostelcem poradí.

Tip: výhra domácích