1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany si připsaly další tři body


Branky


6

Libčany se na jaře ukazují ve velmi dobrém světle, kvalitní výkony dokazují přetavovat i v body. Jaroměř na jaře zatím odehrála pouze dva zápasy. Proti Rychnovu a Chlumci, tedy týmům z vrchních pater soutěže. V obou případech se jí podařilo bodovat a vše nasvědčovalo tomu, že divácí uvidí zajímavý fotbal, co se i potvrdilo. Z tohoto zápasu si nakonec odnesly všechny tři body Libčany a dále stoupají tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Od úvodu se i přes nedokonalý terén hrál kombinační fotbal z obou stran. Do 30. minuty měly lehkou převahu Libčany, ale šance, které si vypracovaly neskončily úspěchem, domácí útočili hlavně z rychlých brejků.

 

Poslední čtvrthodinu první půle však přebrala iniciativu Jaroměř, stejně ale jako Libčany svoji převahu nedokázala využít.

O výhře rozhodl Libčanský Hoffman

Druhá půle byla také velmi vyrovnaná a k vidění byly šance na obou stranách. Bohužel však nebyly dotaženy do konce a nebo je zastavili dobře chytající gólmani Červenka a Finke.

 

Jediná branka padla v 58. minutě, kdy Červenku překonal libčanský útočník Hofman a rozhodl o tom, že si Libčany připsaly další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


komentáře budou doplněny




Sestavy


SK Libčany
T. Finke [-] - J. Petřík [-] , F. Studýnka [-] , M. Mařas [-] , M. Hofman [-] (57. J. Mokrý [-] ) , M. Bořke [-] (75. F. Havrda [-] ) , T. Buriánek [-] , T. Houdek [-] (75. M. Holubec [-] ) , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , J. Hušek [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - J. Podolník [-] , Z. Kocourek [-] (68. J. Kudrnáč [-] ) , Š. Rind [-] , J. Bano [-] (80. J. Poděbradský [-] ) , A. Horák [-] , R. Gorol [-] , A. Pohořálek [-] , D. Valášek [-] , M. Michálek [-] , M. Exnar [-]

ŽK: 89. J. Hušek - 71. J. Podolník , 85. J. Poděbradský , 87. R. Gorol .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: Marek Miloš - CHLÁDEK David, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Jan Vodička
Tip experta: remíza

Libčany mají teďka formu a Jaroměři se nedaří, ale stejně to dopadne remízou a na penalty vyhrají Libčany.

Tip: výhra domácích