1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci v Polici branku neviděli


Branky


10

Police doma přívítala Jičín, který v minulém kole dokázal obrátit nepříznivý stav utkání proti Červenému Kostelci a vyhrát 3:2. Na zápas přišlo parádních 305 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejblíže ke vstřelení branky byl jičínský Matějka, který trefil spojnici.

Hned ve 3. minutě se Jičín dostal do velké šance, když Holer prodloužil hlavou napravo na Kuneše, ten ale v dobré pozici místo střely přihrál před branku. V 9. minutě se do šance dostali domácí. Po autu z pravé strany dorážel domácí útočník těsně vedle.

 

Ve 26. minutě Jičín branku vstřelil, když Holer předskočil Vlka, radost jičínského týmu však ukončil pomezní zdviženým praporkem. O tři minuty později měl Jičín další příležitost, když unikl po pravé straně Matějka q jeho střela se otřela o spojnici vzdálenější tyče a břevna.

 

Další zajímavé příležitosti v první půli k vidění nebyly.

V druhém poločase oba gólmani podrželi své týmy

Jičín mohl jít v úvodu druhé půle do vedení, když Fidrich postupoval sám na Vlka, mladý gólman Police ale jeho ránu skvěle vyrazil. Domácí hrozili hlavně z centrů a ze standardních situací, po jedné z nich si připsal dobrý zákrok jičínský Kanaval, který konečky prstů vyrazil hlavičku domácích. Ani ve druhé půli se diváci gólu nedočkali a zápas tak musely rozhodnout penalty.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš, předseda klubu: Dnešní utkání ovlivnil těžký terén.V našem podnebí je březnový termín velmi brzo. Musíme obě mužstva pochválit za výkon. Možná jsme v kombinaci byli i aktivnější , ovšem hosté hráli velmi pozorně. Duel rozhodla penaltová loterie. Získali jsme tedy dva body , ale i ty se počítají. Pochvala dnes patří i rozhodčím.

SK Jičín
Petr Beneš, trenér: Na těžkém terénu poprvé na přír. trávě jsme kvalitní hrou získali cenný bod. V 1. půli jsme měli možná stejně příležitosti jako domácí a byli nebezpeční. Ve 2. půle jsme se dostali pod tlak, ale nulu jsme uhájili. Na penalty byli domácí šťastnější.Bod jsme si za výkon zasloužili. Na těžkém terénu se hrál kvalitní fotbal s množstvím šancí na obou stranách a touhou získat 3 body. Ke spádu hry přispěli i rozhodčí. Výborné zákroky předvedli oba gólmani. Za týden doma čeká další těžké utkání.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - J. Matějka [-] , O. Spišák [-] , M. Mbah [-] , F. Kalaš [-] , M. Moravec [-] , O. Havrda [-] , B. Madamidola [-] , P. Franc [-] (86. T. Mucha [-] ) , L. Kudláček [-] , J. Klapkovský [-]

SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Vrabec [-] , J. Kuncíř [-] , A. Nálevka [-] (63. M. Glos [-] ) , J. Ulvr [-] - J. Lánský [-] (81. J. Macháček [-] ) , D. Fidrich [-] , O. Zugar [-] , J. Kuneš [-] - L. Holer [-] (63. F. Smolík [-] ) , V. Matějka [-]

Počet diváků: 305. Rozhodčí: Trejbal Adam - NOVOTNÝ Zbyněk, IKIZGÜL Varol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Feichtinger
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, který nepřinese moc gólů. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích