0:1
(0:1)
13. T. Voda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště obralo o body Solnici na jejím hřišti


Branky


13. T. Voda
9

Druhé kolo přineslo další souboj dvou celkou z Rychnovska. Solnice doma přivítala Týniště, které ji překvapivě obralo o všechny body. Na zápas dorazila největší divácký návštěva kola 350 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Tomáš Voda

Hosté se dostali do vedení ve 13.minutě, když se sražený centr kapitána Týniště Radka Kollára dostal k Janu Forejtkovi, který ho dokázal prostrčit na Tomáše Vodu a ten přízemní střelou k levé tyči rozvlnil síť.

 

Solnice byla  v první půli častěji na míči a chtěla vyrovnat ovšem většina jejich útočných akcí končila na vápně.

Druhá půle již gól nenabídla

V druhé půli jasně dominovali domácí, ale obrana Týniště hrála velmi kompaktně a Solnici pustila pouze do jedné vyložené šance, kterou domácí využít nedokázali. Z vítězství se tak celkem překvapivě radovalo Týniště, které se díky této výhře posunulo na třetí místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Fotbal se hraje na góly, a my i kdybychom hráli do půlnoci, tak ho dnes nedáme. Hosté pozorně bránili. My jsme se snažili, ale naše snaha končila na velkém vápně. Celý 2.poločas se hrálo prakticky na jednu bránu, ale kýžený gól se nám vstřelit nepodařilo. V týdnu se poctivě připravíme na Vrchlabí a doufám, že napravíme dnešní zaváhání.

SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler, vedoucí mužstva: Dnes jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého. Však v Solnici dlouho nikdo nevyhrál. V první půlce jsme byli rovnocenným soupeřem a snažili se hrát. Podařilo se nám využít největší šanci v první půlce a šli jsme do vedení. Druhou půli jsme důsledně odbránili a domácí pustili jen do jedné vyložené šance, kterou nevyužili. Pochválit musím za týmový výkon a bojovnost. Pochvalu zaslouží i trojice rozhodčích.



Sestavy


SK Solnice
J. Šeba [-] - J. Nejman [-] (87. F. Zawada [-] ) , D. Motl [-] , M. Lebeda [-] (46. M. Valášek [-] ) , M. Jedlička [-] , J. Krolop [-] , R. Ptáček [-] , J. Jaroš [-] , M. Ptáček [-] , D. Hlava [-] (63. L. Pavlíček [-] ) , M. Kos [-] (46. D. Volf [-] )

SK Týniště nad Orlicí
J. Ruml [-] - T. Kos [-] (85. J. Winkler [-] ) , M. Cvejn [-] (46. V. Nedomanský [-] ) , J. Šreibr [-] , D. Nejman [-] , M. Kadavý [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (93. Š. Kouba [-] ) , M. Šotola [-] , J. Forejtek [-] , T. Repák [-]

ŽK: 90. M. Valášek , 91. J. Krolop - 88. M. Kadavý .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Šiling Karel - BERÁNEK David, MATULA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Feichtinger
Tip experta: výhra domácích

Ačkoliv Tyníště porazilo Vysokou v minulém kole, tak na vedoucí tým soutěže jim to o kousek stačit nebude. Čekám výhru Solnice o jeden gól.

Tip: výhra domácích