0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška druhé okresní derby zvládla


Branky


9

V minulém kole přivítala Dobruška na domácím hřišti Rychnov a prohrála rozdílem třídy. Své zaváhání chtěla napravit v dalším okresním derby proti Kostelci, pro který to bylo první jarní utkání. Zápas rozhodl dvěma brankami brankami dobrušský Vojtěch Bílek, který se v první půli trefil po rohovém kopu a ve druhé půli pěknou střelou z přímého kopu upravil skóre na konečných 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan, statutární zástupce klubu: Očekávání našeho prvního jarního mistrovského utkání předčilo náš výkon a to zejména v prvním poločase, kdy se na jeho konci hosté ujali vedení po rohovém kopu. Po změně stran jsme si vytvořili slibné šance na vyrovnání, z nichž největší skončila na tyči hostující svatyně. O výsledku nakonec rozhodla opět standartní situace hostů, kdy za naši tyč zapadla střela z přímého volného kopu dnes dvougólového střelce Vojty Bílka.

SK Dobruška
Milan Petřík, trenér Dobrušky: Utkání předcházely velmi zajímavé kroky domácích včetně skoro ligového preview. Bylo důležité, abychom v návaznosti na úvodní prohry tomu nepodlehli. Díky tomu, že se nám vrátili někteří hráči do sestavy, jsme to zvládli.I když to nebyla úplně uhlazená hra, byli jsme více na míči a vytvořili si i více šancí. Hráčům děkuji a domácím přeji, aby jim elán vydržel.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - O. Kotyza [-] (71. J. Švandrlík [-] ) , R. Müller [-] (46. L. Andrys [-] ) , D. Cvejn [-] (63. M. Plocek [-] ) , A. Smola [-] , O. Šupler [-] (46. R. Dostálek [-] ) , M. Kytlík [-] (46. A. Poledno [-] ) , M. Pups [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , J. Vodička [-]

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - M. Čančara [-] , V. Bílek [-] , D. Doucek [-] (84. A. Hašek [-] ) , P. Feichtinger [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , T. Štětina [-] (77. L. Prostředník [-] ) , M. Brožek [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-]

ŽK: 53. L. Andrys - 50. P. Krahulec .
Počet diváků: 319. Rozhodčí: Vítek Pavel - JEŽEK Jakub, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Pavel Feichtinger
Tip experta: výhra hostů

Po dvou nepovedených výsledcích to musíme zlomit a porazit Kostelec v dalším okresním derby.

Tip: remíza