1:2
(1:1)
27. D. Bürger (vl.)
59. J. Mokrý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany dokázaly ve Vrchlabí otočit stav utkání ve svůj prospěch


Branky


16. J. Blažej - 27. D. Bürger (vl.) , 59. J. Mokrý
8

Vrchlabí v první půli dokázalo vstřelit dvě branky, bohužel jedna z nich byla vlastní. V druhém poločase vyšlo střídání hostujícímu trenéru Suchomelovi a střídající Josef Mokrý rozhodl o tom, že tři body putují do Libčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blažej poslal Vrchlabí do vedení

Do vedení se dostalo Vrchlabí, když dlouhý nákop neodhadl hostující obránce Filip Studýnka a hlavou ho nechtěně prodloužil do běhu Janu Blažejovi, který střelou mezi nohy překonal gólmana Tomáše Finkeho.

 

Druhá branka padla ve 27. minutě. Vstřelil ji opět hráč Vrchlabí. Bohužel pro domácí si tentokrát David Bürger srazil míč do vlastní sítě, když se snažil zblokovat přihrávku Pavla Čiháka, který servíroval přihrávku před prázdnou branku pro dobíhající spoluhráče.

 

Libčany mohly navýšit vedení ve 38. minutě, ale Jakub Semerák svůj únik z poloviny hřiště zakončil pouze do boční sítě branky Františka Janalíka. Semerák to zkoušel znovu o čtyři minuty později z přímého kopu, ale s jeho střlou si vrchlabský gólman bez problému poradil. Libčany svůj tlak v posledních minutách zužitkovat nedokázaly a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

O třech bodech pro Libčany rozhodl střídající Mokrý

Do první větší šance druhého poločasu se dostaly Libčany. Janalík špatným výběhem odkryl branku, jeho zaváhání však kapitán Michal Mařas potrestat nedokázal, když svoji hlavčku neusměrnil mezi tři tyče. 

 

V 59. minutě hosté zahrávali další rohový kop, na který si naskočil střídající Josef Mokrý a hlavou usměrnil míč do sítě. Poslední půlhodina nabídla více žlutých karet, než gólových příležitostí. Rozhodčí Prušinovský jich rozdal celkem sedm. Vrchlabí ani v druhém jarním zápase nedokázalo bodovat a Libčany tak získaly důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Pavel Kraus, asistent trenéra: Bohužel musíme zkousnout další prohru a navíc vážné zranění našeho hráče Aleše Viláma, kterému tímto přejeme brzké uzdravení. První poločas byl vyrovnaný jak hrou, tak i skórem. V druhém poločase jsme už tahali za kratší konec a hosté zaslouženě vyhráli. Musíme zvednout hlavy a makat dál, a věřím, že výsledky se dostaví. Zápas výborně zvládla trojice rozhodčích.

SK Libčany
Jiří Suchomel, trenér: Věděli jsme, že Vrchlabí trápí ve svém areálu všechny týmy. Když jsme se místo hry v prvních 15 minutách věnovali zbytečně výborné trojici rozhodčí, zadělali jsme si na problém. Naštěstí se prokázala naše síla a zaslouženě jsme zápas otočili. Na konci zápasu jsme nedokázali vstřelit 2. branku, a tak se posledních 15 minut hodne nakopávalo a diskutovalo, ale rozhodčí to opět zvládli s velkým přehledem. Ještě jednou všechno nejlepší k narozeninám pro našeho kapitána Míšu Mařase.



Sestavy


FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - P. Žďárský [-] , J. Blažej [-] , M. Tomčík [-] (62. J. Fink [-] ) , Z. Kout [-] , D. Navrátil [-] (70. S. Mlejnek [-] ) , M. Kučera [-] , O. Matěják [-] , A. Vilám [-] (12. D. Bürger [-] ) , M. Hawel [-] (70. D. Kršík [-] ) , L. Hawel [-]

SK Libčany
T. Finke [-] - P. Čihák [-] , F. Studýnka [-] , M. Mařas [-] , M. Holubec [-] , M. Bořke [-] (55. J. Mokrý [-] ) , T. Buriánek [-] , T. Houdek [-] (90. J. Kocour [-] ) , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , J. Hušek [-] (72. M. Václavíček [-] )

ŽK: 62. D. Navrátil , 79. J. Fink , 88. L. Hawel , 92. Z. Kout - 58. J. Hušek , 63. T. Houdek , 80. M. Václavíček .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - VÍTEK Pavel, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jan Šebesta
Tip experta: remíza

Domácí musí začít bodovat. V důrazném utkání proti zlepšujícímu se týmu Libčan si připíšou 2 body za výhru v penaltovém rozstřelu.

Tip: výhra hostů