O. Zugar 45. (p.)
M. Glos 75.
J. Macháček 88.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:15

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín musel dvakrát dotahovat, tři body domácím vystřelil v závěru střídající Macháček


Branky


45. O. Zugar (p.) , 75. M. Glos , 88. J. Macháček - 33. D. Vencl , 65. D. Vencl
8

Jičín doma na umělé trávě přivítal Červený Kostelec, který si v minulém kole bez problémů poradil s Dobruškou. Hosté dvakrát vedli, ani jednou však nedokázali vedení udržet a tři body tak zůstaly v Jičíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal hosty Vencl

Na úvodní branku čekali diváci až do 33. minuty, kdy červenokostlecký stoper Bárta poslal z poloviny hřiště dlouhý pas na Vencla, který využil zaváhání domácího kapitána Ulvra a přízemní střelou k pravé tyči překonal Kanavala.

 

Domácím se do konce prvního poločasu podařilo srovnat. Když hostující Urban fauloval jičínského kapitána Ulvra a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Zodpovědnost na sebe vzal Ondřej Zugar a penaltu s přehledem proměnil. Tím také první půle skončila.

 

Jičínskému trenérovi Benešovi vyšla střídání na jedničku

V druhém poločase jako první udeřili opět hosté. V 65. minutě poslal Urban další dlouhý pas na Škodu, který byl o míč obrán domácím obráncem, ten ovšem následně poslal velmi nepřesnou přihrávku do malého vápna, která místo spoluhráčů nebo gólmana našla hostujícího útočníka Vencla, který poté bez problému dopravil míč do sítě a vrátil Červenému Kostelci vedení.

 

Domácí tato branka nepoložila a v 75. minutě se střídající Martin Glos prokličkoval až do vápna, kde zblízka prostřel gólmana Středu. 

 

Domácí otočili stav utkání ve svůj prospěch až v závěru, kdy se do centru Zugara z levé strany položil další střídající hráč Macháček a parádní hlavičkou nedal Středovi šanci. Další góly divácí neviděli a tři body tak zůstaly v Jičíně.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Petr Beneš, trenér: V prvním jarním mistrovském utkání získáváme důležité 3 body. Výkon nebyl bez chyb, ale přesto musím pochválit celé mužstvo, že ukázalo svůj charakter, a i když dvakrát prohrávalo, šlo si za svým cílem a tím byl zisk plného počtu bodů. Výhru považuji za zaslouženou, další šance jsme neproměnili a kombinačně jsme byli lepším týmem.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: O bodový zisk jsme se připravili sami, kdy jsme soupeři darovali druhou a třetí branku. Právě tyto situace, které dokážeme ovlivnit si v týdnu rozebereme. Víc bych nechtěl specifické podmínky z Jičína komentovat.



Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Ulvr [-] , P. Buchvald [-] , J. Vrabec [-] (68. M. Glos [-] ) , J. Kuncíř [-] - D. Fidrich [-] , J. Lánský [-] , O. Zugar [-] , J. Kuneš [-] (75. J. Macháček [-] ) - L. Holer [-] (84. A. Nálevka [-] ) , V. Matějka [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - P. Bárta [-] , D. Petrů [-] , M. Jirousek [-] , J. Škoda [-] , D. Vejman [-] , P. Kratěna [-] (87. D. Veseleňák [-] ) , J. Čejchan [-] , M. Srkal [-] , D. Hála [-] , D. Vencl [-] (71. S. Štelzig [-] )

ŽK: 64. J. Kuncíř , 90. M. Glos .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šob Aleš - TREJBAL Adam, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Jan Šebesta
Tip experta: remíza

Červený Kostelec si v prvním jarním utkání možná až překvapivě hravě poradil na umělé trávě v Trutnově s Dobruškou. Domácí však nenechají svoji kůži lacino a utkání skončí remízou. Bonusový bod si připíší hosté z Kostelce.

Tip: výhra domácích