4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 18:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec porazil Dobrušku i přes bleskový úvodní gól Haška


Branky


6

Hosty poslal do vedení již v úvodu utkání střelec Aleš Hašek. Červený Kostelec blesková branka nepoložila a hned ve čtvrté minutě srovnali na 1:1. Domácí do poločasu dokázali ještě dvě branky vstřelit zásluhou Lukáše Hlavy a Davida Petrů. Druhý zmíněný ještě v 50. minutě zkompletoval hattrick a dal tak výsledku konečnou podobu 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: Na úvodní branku se nečekalo dlouho, už v 50. vteřině jsme prohrávali 0:1, mužstvo ale skvěle zareagovalo a poločasových 3:1 to bylo jen díky naší nízké produktivitě. Druhou půlku jsme si už pohlídali. Povedený start do jara.

SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Úvodní branku jsme sice vstřelili, ale zároveň se nám u toho zranil další útočník ... a když nám to dnes úplně nefungovalo ani vzadu, tak toho domácí využili a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - P. Bárta [-] , D. Petrů [-] , M. Jirousek [-] (84. D. Veseleňák [-] ) , D. Vejman [-] (84. J. Čejchan [-] ) , L. Hlava [-] , Z. Mudroch [-] (18. P. Prokop [-] ) , M. Srkal [-] , D. Hála [-] , J. Malina [-] (73. P. Kratěna [-] ) , J. Škoda [-]

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Čančara [-] (90. D. Zrzavý [-] ) , A. Hašek [-] (20. T. Štětina [-] ) , D. Doucek [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , M. Majer [-] (92. T. Týfa [-] ) , M. Brožek [-] , M. Dostál [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-]

ŽK: 44. J. Škoda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šiling Karel - DOROTÍK Petr, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Martin Kadavý
Tip experta: výhra domácích

Červený Kostelec si doma s Dobruškou poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích