4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 15:30

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš vstup do jara zvládla


Branky


6

Kvůli nepřízní počasi se hned pět zápasů prvního jarního kola odložilo. Netýkalo se to však utkání mezi Třebší a Vrchlabím, které se odehrálo na umělé trávě u Všesportovního stadionu v Hradci Králové. Třebeš hlavně díky třem gólům v první půli může slavit tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Fridrich

Bylo znát, že se jedná o první jarní zápas a počasí hře také moc nepřispělo. Hra byla v úvodu z obou stran neurovnaná, ale v útočné fázi se Třebši dařilo na jedničku. Skóre se poprvé měnilo v 18. minutě, kdy se po centru z pravé strany hlavou trefil Pavel Fridrich. Druhou branku domácí přidali o deset minut později. Postaral se o ni kapitán Michal Krykorka, který svým důrazem využil zaváhání hostující obrany. Na konečných poločasových 3:0 upravil Michal Palma, který dostal od Ivana Kosyaka parádní přihrávku, kterou nepohrdl a zblízka prostřel Janalíka.  

V druhé půli Třebeš šance zahazovala

Do druhého poločasu hráči vstupovali již za téměř rozhodnutého stavu. Aktivnějším týmem byla opět Třebeš, které ovšem své šance spíše zahazovala. Na konečných 4:0 upravil až v 81. minutě svou druhou brankou Michal Palma, když úspěšně zakončil své sólo z poloviny hřiště. Tři body tak zůstaly v Třebši.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vladislav Krykorka - trenér: Za hodně nefotbalového počasí jsme zápas zvládli. Kluci byli u všeho dříve než soupeř a tak snad jediné co trošku mrzí je spousta neproměněných šancí za již rozhodnutého stavu. Na obou stranách přišlo i několik zranění, jejichž hlavní příčinou ale nebyla záludná hra, nýbrž fotbalu zcela nepřátelské počasí, vhodné spíše pro zimní sporty. I proto před kluky za kolektivní výkon smekám.

FC Vrchlabí
Pavel Kraus - asistent trenéra: Dnes jsme prohráli díky nedůrazu a vlastními chybami. Výsledek je krutý, ale zároveň zasloužený. Gratulujeme domácím a my máme na čem pracovat.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Krykorka [-] , J. Sobotka [-] , V. Schober [-] (58. M. Farkaš [-] ) , P. Fridrich [-] , I. Kosyak [-] , M. Palma [-] , L. Jandík [-] (76. D. Hruška [-] ) , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-] , D. Tesař [-]

FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - M. Schütz [-] (46. D. Kršík [-] ) , D. Navrátil [-] (46. J. Cink [-] ) , O. Matěják [-] (80. M. Jirousek [-] ) , M. Kučera [-] , S. Mlejnek [-] , J. Blažej [-] , M. Tomčík [-] , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , A. Vilám [-]

Počet diváků: 22. Rozhodčí: Miškář Karel - VITVAR Martin, ŘÍHA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Martin Kadavý
Tip experta: výhra domácích

Tipuji, že si Třebeš domácí zápas pohlídá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích