0:1
(0:0)
30. L. Beňo
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak Luhy zdolal oslabené Kovohutě Příbram


Branky


30. L. Beňo
0

Kovohutě Příbram na svém hřišti přivítaly ve třetím kole příbramského okresního přeboru Spartu Luhy, které si nakonec po výhře 1:0 z velice vyrovnaného utkání odnesla všechny tři body. Utkání mezi Kovohutěmi a Luhy rozhodl jediný gól, o který se postaral Lukáš Beňo, a také to, že domácí fotbalisté dohrávali zbytek zápasu o deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náznaky šancí gól na domácí straně nepřinesly

Oba týmy od úvodních minut předváděly velké souboj o střed hřiště, kde se rodily a zároveň také hned končily náznaky šancí na obou stranách. Největší šanci měl ale ovšem po chybě domácího stopera hostující útočník, ale ve vyložené šanci, během níž se řítil sám na bránu, nechal vyniknout domácího brankáře Lukáše Jaroše.

 

Během dalších minut si hostující Spartak Luhy vytvořil územní převahu a začal režírovat hru. Kovohutě se soustředily především na obranu a ve velkém počtu bránily před vlastní šestnáctkou. Hosté zamkli svého soupeře na jeho vlastní polovině a vybojovali několik standardních situací, po jedné z nichž padl úvodní a nakonec také jediný gól zápasu. Z rohového kopu se prosadil Lukáš Beňo.

Kovohutě dohrávaly zbytek zápasu o deseti

Druhý poločas začal hned zkratem domácího utočníka Jakuba Duška, který po strkanici pokutovém území hostů dostal druhou žlutou kartu a odporoučel se předčasně do kabin, přičemž běžela teprve osmačtyřicátá minuta. Kovohutě od té doby neměly co ztratit a začaly šlapat. Domácí svého soupeře zatlačili před jeho vlastní bránu, ale po sérii vyložených šancí akorát nechali vyniknout hostujícího brankáře Miroslava Slepičku, který působil jistým dojmem. 

 

Ve zbytku zápasu už tedy žádný gól nepadl a o osudu utkání rozhodl jediný gól Lukáše Beňa. Domácím fotbalistům však slouží ke cti, že se za nepříznivého vývoje střetnutí, které navíc krátce po přestávce dohrávali o deseti bez vyloučeného Jakuba Duška, nevzdali a navzdory špatným okolnostem se ještě alespoň o bod pokusili zabojovat.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Luhy
David Hnízdil (zástupce kapitána a tiskový mluvčí Kovohutě Příbram): „Setkaly se dva týmy s vyrovnanou kvalitou. Bohužel hosté měli více štěstí v koncovce a odvážejí si důležité 3 body, i když zcela nezaslouženě, ale to k tomu patří."



Sestavy


Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - J. Neliba [-] , V. Neliba [-] , J. Hudeček [-] , T. Chalupný [-] (67. P. Netušil [-] ) - D. Hnízdil [-] , M. Hanáček [-] , M. Kinčl [-] , D. Budějský [-] - O. Hála [-] (46. J. Jaroš [-] ) , J. Dušek [-] -

TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - J. Fejt [-] , M. Čech [-] (67. R. Matyáš [-] ) , M. Hadač [-] , D. Krůta [-] - M. Broum [-] , M. Krůta [-] , M. Nehéz [-] , V. Kout [-] (90. M. Broum [-] ) - J. Jun [-] , L. Beňo [-] (77. J. Schacherl [-] )

ŽK: 12. J. Dušek , 32. V. Neliba , 77. J. Neliba , 83. J. Jaroš - 4. L. Beňo , 32. V. Kout , 52. D. Krůta , 53. M. Čech . ČK: 51. J. Dušek .
Místo: Kovohutě Příbram. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Máša Jaroslav - ŠUSTA Miloslav, KUCHAŘ Emil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.