7:2
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejhezčí zápas kola se odehrál v Bohutíně, Krásná Hora inkasovala na cestu sedm gólů


Branky


10. M. Binar , 16. M. Binar , 19. L. Ric , 48. L. Ric , 61. M. Rampa , 72. M. Binar , 88. J. Čížek - 14. M. Turek , 33. T. Lhotecký
0

Fotbalisté Krásné Hory zavítali v pátém kole na hřiště Litavanu Bohutín, kde dokázali dvakrát zareagovat na nebezpečně se navyšující skóre. Ve druhém poločase už byl ale na hřišti vidět pouze jeden tým. Bohutín před vlastními fanoušky porazil Krásnou Horu vysoko 7:2 a velký podíl na tom mají Marek Binar a Lukáš Ric. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu nabídl dramatickou podívanou

Marek Binar se stal uprostřed týdne Hráčem kola a o víkendu ukázal proč, když v desáté minutě nejprve otevřel skóre zápasu a necelých šest minut na to poslal Litavan svým druhým gólem znovu do vedení poté, na jeho první gól rychle dokázal odpověď Miroslav Turek, kterého domácí nechali za obranou úplně volného a marně spoléhali na odmávání ofsajdu. Hostující Turek se sice nacházel v ofsajdu, ale praporek pomezního rozhodčího zůstal dole.

 

Po dvou krásných brankách Marka Binara se v devatenácté minutě prosadil Lukáš Ric, který poslal Litavan do vedení 3:1. Hosté ale po půlhodině hry dokázali znovu reagovat, když se Bohutín dopustil zbytečné chyby v rozehrávce a Krásná Hora se dostala do přečíslení, které zastavil faul v šestnáctce a hlavní rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop, který bezpečně proměnil Tomáš Lhotecký a Litavan odcházel do kabin s těsným vedením 3:2.

Marek Binar po přestávce zkompletoval hattrick

Domácí fotbalisté stejně jako v úvodu zápasu také v úvodu druhého poločasu na svého soupeře vlétli a rychle si vytvořili dvoubrankový náskok, když se necelé tři minuty po přestávce prosadil Lukáš Ric a svým druhým gólem v zápase zvýšil na 4:2. Další gól padl po hodině hry, když se přesnou střelou prezentoval Marek Binar a v jednašedesáté minutě zkompletoval hattrick.

 

Utkání poté gradovalo červenou kartou, kterou dostal po nakopnutí jednoho z domácích fotbalistů Václav Čanda. Krásná Hora dohrávala zbytek zápasu o desíti, což se na výsledném skóre samozřejmě podepsalo. Na 6:2 zvyšoval parádní tvrdou střelou Matěj Rampa, na jehož gól dvě minuty před koncem navázal Josef Čížek.



Ohlasy k zápasu


Litavan Bohutín
Miroslav Dymák (brankář Litavanu Bohutín): „První poločas z naší strany působil trochu zaraženým dojmem. Sice jsme hráli to naše a dávali krásné góly, ale nebylo to úplně to pravé ořechové… každopádně jsme soupeře k ničemu nepustili a oba góly jsme si dali prakticky sami. První po neodmávaném dvoumetrovém ofsajdu a následné penaltě, která pramenila z nepřesné rozehrávky obrany, následného přečíslení a krásné akci hostů. To však bylo z jejich strany vše! Ve druhém poločase jsme na soupeře vlétli a rychle vstřelili uklidňující branky. Hosté poté spíše faulovali a hádali se, než aby hráli fotbal. Vše vygradovalo červenou kartou pro hosty, když jeden z hráčů Krásné Hory nakopl protihráče po vzájemném souboji. Poté jsme pokračovali ve své hře a stříleli krásné góly, především dělovky Rampy a Čížka stály za to. Především bych chtěl vyzdvihnout hattrick Marka Binara. Druhý poločas jsme měli pod kontrolou a zaslouženě jsme zvítězili.“




Sestavy


Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - P. Mak [-] , M. Novák [-] (82. J. Čížek [-] ) , V. Průša [-] (76. J. Gregor [-] ) , P. Smetanka [-] (46. D. Grosman [-] ) - T. Rákosník [-] , M. Rampa [-] , L. Ric [-] (73. V. Polák [-] ) , T. Pospíchal [-] (17. L. Kuneš [-] ) - J. Bittner [-] , M. Binar [-] -

TJ Krásná Hora
J. Čanda [-] - J. Hubička [-] , V. Čanda [-] , M. Turek [-] , M. Slezák [-] , T. Lhotecký [-] , J. Kříž [-] , V. Krůta [-] , O. Sirotek [-] , M. Valenta [-] , M. Holák [-]

ŽK: 13. P. Mak - 43. M. Valenta , 64. M. Slezák . ČK: 73. V. Čanda .
Hráči zápasu: L. Ric .
Místo: SK Litavan Bohutín. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - VACEK Ondřej (N), HUBIČKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.