3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožmitál zvládl důležitý zápas, doma porazil Kovohutě


Branky


0

Kovohutě zavítaly v sedmém kole příbramského okresního přeboru na hřiště Rožmitálu pod Třemšínem a byly si dobře vědomy toho, že je čeká velmi těžký zápas, přesto odehrály slušné utkání, ačkoliv se po závěrečném hvizdu rodavali po těsném vítězství 3:2 ze zisku tří bodů domácí fotbalisté Rožmitálu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Rožmitále se hrál pohledný fotbal od úvodních minut

Ze začátku zápasu domácí tým začal hodně aktivně a prvních 10 minut patřilo domácímu týmu. Poté hosté ale svojí aktivitou hru vyrovnali a dvěmi šancemi po 20 minutách se mohli ujmout vedení, ale obě střely, respektive hlavičky skončily těsně vedle tyče, a tak se gólového úspěchu dočkali domácí, když jejich pohlednou kombinaci zakončil útočník domácích střelou na bližší tyč.

 

Po úvodním gólu Tomáš Dreschlera si hosté vypracovali dvě střelecké šance, po kterých hostující kapitán Jan Neliba nechytatelnou střelou rozvlnil síť za domácím gólmanem a skóre zápasu bylo rázem vyrovnané 1:1. Poločasový výsledek odpovídal průběhu prvního poločasu, v němž se oba týmy prezentovaly pohledným ofenzivním fotbalem a nakonec vstřelily také jeden gól.

 

 

Rožmitál předvedl po přestávce fantastický obrat

Druhý poločas začal velkou převahou hostujících Kovohutí, které byly vzápětí odměnění gólem, když se po samostatném úniku prosadil útočník David Hnízdil. Hráči hostujícího celku se po vstřelení vedoucího gólu snažili nadále útočnit, ale během závěrečných minut zápasu to byli naopak oni, kteří se dostali pod obrovský tlak, který neustáli a po hodině hry inkasovali dva góly.

 

Rožmitál pod Třemšínem předvedl neuvěřitelný obrat, když se během necelých dvou minut prosadili obránce Jaroslav Váně a po něm Petr Mora, který stejně jako jeho protihráč David Hnízdil podává během posledních kol skvělé výkony a dnes ho navíc korunoval vítězným gólem na 3:2. Kovohutě odehrály fantastický zápas a na hřišti favorita letošního ročníku sahaly po vítězství, o to však během pouhých dvou minut přišli a z vítězství se nakonec radoval Rožmitál.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Marek Zárybnický (trenér TJ Spartak Rožmitál): „Byl to těžký zápas, který jsme si zkomplikovali hlavně sami. Vím, že první poločas byl z naší strany velmi nepovedený a diváci právem dávali najevo svoji nespokojenost. Důležité však je, že nikdo nelítá v oblacích a kluci si moc dobře uvědomují, že takto se prezentovat nelze. Přesto rád před klukama smekám a chválím za druhou půli. Za nepříznivého stavu se s tím vyrovnali nejlépe, jak mohli. Přepnuli na vyšší obrátky a povedlo se zápas otočit v náš prospěch. Tato vítězství přinášejí nejen body, ale hlavně utužují vnitřní sílu mužstva."

Kovohutě Příbram
David Hnízdil (tiskový mluvčí a asistent kapitána Kovohutě Příbram): „Mrzí mě, že opět ve slibně rozehraném zápase jsme nedokázali urvat ani bod. Rožmitál měl v závěru o trochu více štěstí než my, ale myslím si, že se nemáme za co stydět. Musím svým spoluhráčům poděkovat za velice dobrý a bojovný výkon a pevně věřím, že výkon se bude zlepšovat a výsledky přijdou.“



Sestavy


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - T. Drechsler [-] , V. Zákoucký [-] (59. P. Sedláček [-] ) , J. Kuchyňka [-] , V. Škácha [-] , P. Varadin [-] (85. Z. Vlasák [-] ) , P. Mora [-] , O. Pejsar [-] , L. Hofman [-] , J. Váně [-] , M. Šturc [-] (87. V. Přidgrodský [-] )

Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - J. Neliba [-] , V. Neliba [-] , J. Hudeček [-] - M. Kinčl [-] , D. Budějský [-] , M. Nováček [-] - D. Hnízdil [-] , O. Hála [-] - T. Dušek [-] (72. T. Chalupný [-] ) , M. Hanáček [-]

ŽK: 45. P. Mora , 83. T. Drechsler - 45. D. Hnízdil , 50. T. Dušek , 58. D. Budějský , 74. M. Kinčl .
Hráči zápasu: J. Váně , P. Mora .
Místo: TJ Spartak Rožmitál pod Třemší. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Schořovský Jan - ANTAL Jan (N), HNÍZDIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.