1:4
(1:3)
26. L. Biely (p.)
32. P. Šobek
38. M. Beneš
71. P. Vejr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jince si o víkendu vyšláply na dobře hrající Bohutín


Branky


19. R. Bartoš - 26. L. Biely (p.) , 32. P. Šobek , 38. M. Beneš , 71. P. Vejr
0

Litavan Bohutín během posledních zápasů předváděl dobré výkony, na které chtěl v domácím prostředí navázat proti Jincům. Domácím se ovšem zápas vůbec nepovedl a před vlastními fanoušky prohrál jednoznačně 1:4. Bohutín v boji o čelo tabulky ztratil důležité tři body, zatímco Jince velice cenné body naopak získaly a ze sestupového pásma se vyhouply do středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jince inkasovaný gól povzbudil a předvedly skvělý obrat

Od úvodních minut zápasu bylo jasné, že hosté z Jinců nepřijeli do Bohutína jen bránit a čekat, s čím jejich soupeř přijde. Hosté pečlivě bránili a vyráželi do rychlých protiútoků. Jince byly Bohutínu více než vyrovnaným soupeřem, což bylo překvapivé vzhledem k tomu, že Litavan nastoupil do zápasu po dlouhé době v nejsilnější sestavě, ve které chyběl pouze kanonýr Marek Binar.

 

Ačkoliv Jince držely svého soupeře na uzdě, po šestadvaceti minutách prohrávaly, když chybu hostujícího brankáře potrestal Roman Bartoš, kterému se v sobotu dařilo v malé kopané. Hosty ale inkasovaný gól nepoložil, ba naopak. Za sedm minut Jince vybojovaly pokutový kop, který bezpečně proměnil Lukáš Biely. Bohutín se po vyrovnávacím gólu na 1:1 dostal do útlumu a po půlhodině hry inkasoval během pouhých šesti minut dva góly, když se prosadili Petr Šobek a Martin Beneš.

Bohutín odmítl skvělou možnost vrátit se zpět do zápasu

Po přestávce se Litavan Bohutín mohl vrátit rychle zpět do hry, ale nařízenou penaltou domácí pohrdli a brankář Aleš Hůla si připsal famózní zákrok. Ve druhém poločase se hra odehrávala převážně na obranné polovině hostů, jenže Jince poctivě bránily a nepouštěly svého soupeře do žádné vážnější příležitosti. Dlouho to vypadalo, že už zápas žádný gól nenabídne, v závěru zápasu se ale přece jen po odvráceném centru z rohového kopu prosadil Petr Vejr a pohodlně upravil skóre na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu


Litavan Bohutín
Miroslav Dymák (brankář týmu Litavan Bohutín): „Museli jsme skousnout první domácí prohru, která byla hodně hořká, protože po výkonu ve druhém poločasu jsme si alespoň bodík zasloužili. Musím ale Jince pochválit za první poločas, v němž podaly dobrý kolektivní výkon.“




Sestavy


Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - P. Mak [-] (34. D. Grosman [-] ) , M. Novák [-] , V. Průša [-] (34. L. Kuneš [-] ) - P. Smetanka [-] (19. T. Rákosník [-] ) , L. Plocha [-] , M. Rampa [-] , J. Bittner [-] - L. Ric [-] (70. P. Blahovec [-] ) , R. Bartoš [-] , Z. Buch [-] -

SK Jince 1921
A. Hůla [-] - P. Šobek [-] , M. Vůjtěch [-] , R. Hůla [-] (11. K. Oliva [-] ) , M. Píchal [-] , J. Provazník [-] (70. P. Vejr [-] ) , V. Krásný [-] , S. Pechlát [-] , L. Biely [-] , M. Beneš [-] , D. Dendys [-]

ŽK: 25. M. Dymák .
Hráči zápasu: A. Hůla , L. Biely , P. Šobek .
Místo: SK Litavan Bohutín. Počet diváků: 72. Rozhodčí: Slepička Milan - CHMEL Jaroslav, LAUTERBACH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.