3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

16.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravan smetl Doubravici třemi góly, výhru řídil domácí Hájek


Branky


3

Svitávka hostila v rámci 16. kola na svém hřišti celek z Doubravice a díky důležitým gólům Hájka si připsala další 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný start do utkání

Od prvních minut to bylo velice vyrovnané utkání. Lehkou převahu ze začátku však měli hosté. V průběhu poločasu se dostali do hry i domácí a potvrzovali dobrou jarní formu. Utkání bylo plné nepřesností a odskočených míčů. Především díky nerovné hrací ploše. Delší kombinace byla tak z tohohle pohledu velmi těžká. A tak oba týmy volily spíše jednoduší řešení. Skóre zápasu otevřeli domácí, kdy se po skvělém centru ze strany z kopačky Kubína prosadil hlavou nechytatelně Tomáš Hájek. Kuriózní moment nastal při střetu domácího gólmana s hráčem hostí. Brankář Klimeš musel kvůli zdravotním komplikacím v poločase střídat. Druhý brankář však nebyl uveden v zápise o utkání a tak do branky musel jeden z hráčů. Výzvu přijal Filip Chloupek, který si navlékl rukavice a brankářský dres a do druhé půle nastoupil v roli muže mezi tyčemi. 

Svitávka pojistila výhru

Druhý poločas začal z pohledu domácích výborně. Hned z kraje využili rychlého protiútoku a vstřelili druhou branku. Úspěšný střelec byl opět Tomáš Hájek. Hosté však nesložili zbraně, což se jim zanedlouho vyplatilo. Také na druhé straně se prosadil Hájek a sice Michal, přesnou hlavičkou k tyči zkorigoval skóre. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Do otevřené obrany hostů jsme se opět prosadili po rychlém protiútoku. Úspěšný byl tentokrát Roman Bednář



Sestavy


Svitávka
A. Klimeš [-] (46. J. Bláha [-] ) - Š. Bednář [-] , I. Rohutskyi [-] , V. Bednář [-] - T. Choruk [-] , T. Hájek [-] (71. J. Zapletal [-] ) , J. Kubín [-] (78. F. Bárek [-] ) , Š. Pinkava [-] - R. Bednář [-] (58. T. Novák [-] ) - F. Chloupek [-] , R. Tenora [-] (88. D. Šacher [-] )

SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - M. Hájek [-] , R. Pijáček [-] , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] , O. Schuch [-] , J. Daněk [-] , A. Schuch [-] , M. Veselý [-] , J. Dovrtěl [-] , O. Holomek [-]

ŽK: 38. R. Bednář - 3. M. Hájek , 3. T. Vach , 75. J. Daněk , 80. O. Holomek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: VODIČKA Martin - KUBÍČEK David, PROKOP Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Doubravice v prvním jarním kole narazila na silného soupeře a budou chtít napravit prohru z domácího hřiště