P. Burian 87. (p.)
M. Holobrada 88.
2:1
(0:1)
35. J. Gregor (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:30

10.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečín trápila favorizovanou Novou Ves, která utkání otočila v samém závěru


Branky


87. P. Burian (p.) , 88. M. Holobrada - 35. J. Gregor (p.)
0

Dlouho to vypadalo na senzaci kola! Ještě tři minuty před koncem prohrávali fotbalisté Nové Vsi na domácím hřišti pod Pleší s Nečíni, ale povedl se jim doslova neuvěřitelný obrat. O třech bodech rozhodli během dvou minut v samém závěru utkání.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrající trenér zavinil penaltu

Fotbalisté Nové Vsi pod Pleší vstoupili do zápasu aktivně. Od úvodního hvizdu rozhodčího Slepičky uzamkli svého soupeře na jeho polovině a nepustili ho téměř k míči, jenže svou jedinou příležitost v úvodní pětačyřicetiminutovce zahodili. Aktivita domácím vydržela pouhých deset minut, jejich nápor ochabl, hra se vyrovnala a hrozit začali i hosté, kteří si do přestávky vypracovali dvě dobré šance. I když jimi pohrdli, mrzet je to nemuseli. Zlepšeného projevu dokázali využít ve 35. minutě, když ve vlastní šestnáctce fauloval soupeře hrající trenér domácích Petr Plíva a kopala se penalta. Tu bezpečně proměnil nečínský kanonýr hostů Jakub Gregor - 0:1.

 

Domácí náhradnící zařídili na konci obrat

Druhý poločas Nová Ves držela míč ve své moci, ale k žádným větším příležitostem to nevedlo. Nečín sporadicky hrozila z brejkových situací, z nichž mohla svůj těsný náskok minimálně dvakrát navýšit. Leč nestalo se a favorit trestal... Vše podstatné se odehrálo tři minuty před koncem a byli u toho domácí náhradníci. Nejprve po penaltovém faulu na střídajícího Ondřeje Měchuru vzal na sebe odpovědnost hrající asistent trenéra Petr Burian a srovnal na 1:1. O minutuvy později se dostal míč k Milanu Holobradovi, kterývyužil zmatku před nečínskou brankou a přeloboval vyběhnutšího gólmana Kubína 2:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nová Ves
Jan Petrák (obránce): Pokud pominu prvních deset minut utkání, tak to do přestávky z naší strany byl zmar. Nefungovalo nám na hřišti vůbec nic. Druhý poločas jsme se herně zvedli a se štěstím doma neztratili body.

TJ Sokol Nečín
Aleš Petřina (hrající trenér): První poločas jsme odehráli velice dobře. Soupeře jsme do ničeho nepustili a sami šli z pokutového kopu do vedení. Ve druhé půli sice domácí přidali, vytvořili si převahu, ale bez nějaké vážnější šance. My mohli naopak přidat minimálně dvě branky z protiútoků. Po dvou vynucených střídáních zraněných hráčů jsme ale nezvládli závěr zápasu. Soupeři gratuluji, vytěžil z minima maximum.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves
J. Vitásek [-] - T. Petrák [-] , L. Soukup [-] , P. Kardinál [-] (64. M. Holobrada [-] ) , J. Petrák [-] - M. Jiráň [-] , M. Durdil [-] , J. Oktávec [-] , P. Plíva [-] (77. O. Měchura [-] ) - F. Knuth [-] , P. Burian [-] -

TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - J. Gregor [-] , J. Koza [-] (74. J. Žaloudek [-] ) , D. Budínský [-] (60. J. Jelínek [-] ) , J. Převor [-] , M. Gregor [-] , V. Vacek [-] , P. Hubička [-] , J. Vršecký [-] (66. A. Petřina [-] ) , T. Kretschmer [-] , D. Hnida [-]

ŽK: 34. M. Jiráň , 89. F. Knuth - 79. J. Gregor .
Hráči zápasu: L. Soukup , M. Holobrada - M. Gregor .
Místo: Nová Ves pod Pleší. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Slepička Milan - SCHOŘOVSKÝ,ING. Jan, MALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.