Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš B odčinila proti Trhovým Dušníkum debakl z Rožmitálu


0

Podzimní mise fotbalistů Sokola Trhové Dušníky po hřištích soupeřů pokračovala na Dobříši, kde fotbalisté domácí rezervy chtěli odčinit ostudný debakl z Rožmitálu. Ačkoliv se hosté prezentovali sympatickým a odvážným herním projevem, góly stříleli jen hráči dobříšského béčka, kteří o své vysoké výhře rozhodli už během úvodních 24 minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříšská rezerva třikrát udeřila v úvodu

Hosté z Trhových Dušník nastoupili odvážně se třemi útočníky, jenže už ve druhé minutě trestuhodně chybovali v obraně, čehož pohotově využil zkušený dobříšský plejer Jindřich Suchan. Od té doby hostující mužstvo přebralo iniciativu a během následujících minut si vynutilo převahu, kterou mohlo zúročit brankami po akcích Jakuba Pravdy a Petra Gasche nebo po centru Mariana Harvana a opět Petra Gasche. Po jejich neproměněných příležitostech přišel z ojedinělého útoku domácích trest, když se po střele aktivního Jindřicha Suchana prosadil Jindřich Svárovský a domácí v 18. minutě vedli už 2:0. Trhové Dušníky pak vypadly zcela z rytmu a po krásném centru inkasovaly ve 24. minutě potřetí z hlavy obránce Roberta Talůžka, který uzavřel gólový účet prvního poločasu, byť obě mužstva mohla do přestávky ještě skórovat.  

Pro hosty zůstala branka soupeře zakletá

Do druhé půle hośté z Trhových Dušník vystřídali a prvních patnáct minut nepustili dobříšské fotbalisty k ohrožení své branky. Sami si naopak vypracovali dvě příležitosti ke vstřelení branky, jenže branka protivníka pro ně zůstala zakletá. Hosté své šance nevyužili, a tak přišel trest na druhé straně. Hrubou chybu hostujícího mužstva v 61. minutě mazácky potrestal Štěpán Kuchař, jenž vstřelil uklidňující branku na 4:0. Ve zbývajících minutách se už rozhodnutý zápas víceméně dohrával.



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš B
Dobříšský fanoušek: Ještě, že máme Jindru Suchana. Byl to jeho zápas. Soupeře načal, pak jsme přežili pár šancí hostů a po druhém gólu bylo rozhodnuto.

TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí): Zaspali jsme úvod, kdy jsme zbytečně inkasovali. Potom jsme se sice zvedli, ale neproměnili jsme své šance a druhý obdržený gól nás srazil do kolen. Na začátku druhé půle jsme se pokusili o zázrak, ale bez vstřelené branky se výsledek udělat nedá.



Sestavy


MFK Dobříš B
R. Weber [-] - J. Svárovský [-] , J. Suchan [-] , Š. Kuchař [-] , M. Řechka [-] (68. M. Tran [-] ) , J. Čihák [-] (56. M. Čálek [-] ) , R. Talůžek [-] , J. Zbíral [-] , J. Pilecký [-] , V. Machač [-] , O. Balík [-]

TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - O. Sváda [-] , M. Gregořica [-] , P. Jícha [-] (35. J. Trakal [-] ) , L. Ďuriš [-] - M. Stránský [-] , J. Pravda [-] , M. Harvan [-] (42. L. Kortan [-] ) - J. Smejkal [-] (78. Z. Malý [-] ) , P. Gasch [-] , P. Solnička [-]

ŽK: 38. V. Machač - 18. J. Smejkal .
Hráči zápasu: R. Talůžek , J. Svárovský , J. Suchan - J. Pravda .
Místo: MFK Dobříš. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - LIŠKA Jakub (N), MALÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.