0:3
(1:2) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavý souboj v Bohutíně rozhodčí předčasně ukončil


Branky


42. M. Binar , 54. M. Binar - 9. M. Durdil , 26. P. Sabon
0

Nedohráno, kontumováno ve prospěch hostů! Byl to strhující zápas plný emocí, který sliboval dramatickou zápletku. Rozuzlení se však nedočkal. Souboj mezi fotbalisty SK Litavan Bohutín a Sokola Nová Ves pod Pleší za nerozhodného stavu 2:2 předčasně ukončila potyčka hráčů obou mužstev, která vypukla po vyloučení domácího Petra Maka a hostujícího Ondřeje Neméta. Sudí Karel Paukner duel předčasně ukončil pro neuposlechnutí pokynů rozhodčího příslušníky družstev, jak stojí v zápise o utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tlačili, ale góly stříleli hosté

Domácí nastoupili s omilostněným snajprem Markem Binarem, jehož přítomnost blahodárně zapůsobila na spoluhráče. Ti zahájili velkým náporem, ovšem z úvodního tlaku nic nevytěžili. Dvakrát měl gól na kopačce bohutínský útočník Lukáš Ric, ani jednou však neuspěl. Nejprve střílel pod hostujícím gólmanem Janem Vitáskem těsně vedle a v další šanci trefil strážce novovesské svatyně. Nemohoucnost Bohutína hosté ztrestali v deváté minutě, kdy kapitán Miroslav Durdil napřáhl za velkým vápnem a ranou k tyči dal na 0:1. Domácí stále tlačili, ale pouze po šestnáctku soupeře, který umně zahušťoval prostor před pokutovým územím. Hráči Bohutína si dlouho nevěděli rady, jak defenzivní val hostů překonat. Ve 26. minutě přišla pro domácí další pohroma. Při standardní situaci obránce Jan Petrák našel ve vápně zcela osamoceného Patrika Sabona, a ten hlavou tečoval míč přes vybíhajícího brankáře Miroslava Dymáka. Ani tato rána osudu fotbalisty Litavanu nezlomila a dál pokračovali v náporu, který jim přinesl kontaktní gól. Tři minuty před pauzou se z dálky prosadil Marek Binar.

Po změně stran se hrálo jen osmnáct minut

Po přestávce domácí vyrovnali. V 54. minutě využili zaváhání levého beka Petra Kardinála a Petr Blahovec mířil křižnou střelou mezi nohy Jana Vitáska, sudí Karel Paukner však do zápisu o utkání jako střelce branky uvedl Marka Binara. Tlak domácích ani poté nepolevil. Většinu času měli balón ve své moci a už za dvě minuty mohli vést, když při šanci Marka Binara odvraceli míč z brankové čáry beci Nové Vsi. V 63. minutě bylo utkání předčasně ukončeno.



Ohlasy k zápasu


Litavan Bohutín
Jan Bittner (náhradník): Škoda, že jsme neproměnili šance v úvodu. Myslím, že jsme byli lepším týmem, ale dvakrát jsme lacino inkasovali. Přesto jsme vyrovnali a mohli zápas i otočit. K tomu, co se stalo v 63. minutě se nechci vyjadřovat, ale proti zprávě rozhodčího Pauknera jsme podali protest.

TJ Sokol Nová Ves
Jan Petrák (obránce): Rozhodčí udělal dobře, že utkání ukončil. Zabránil tak ještě horším následkům než je uvedeno v zápise o utkání. Chování pořadatelů a jednoho hráče domácích... Prostě nevím, co říci. Bylo neuvěřitelné. K zápasu se nebudu dál vyjadřovat. Ať rozhodne disciplinárka.



Sestavy


Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - L. Ric [-] , M. Binar [-] , T. Rákosník [-] , L. Plocha [-] , Z. Buch [-] , P. Blahovec [-] , P. Mak [-] , P. Smetanka [-] , M. Novák [-] , L. Kuneš [-]

TJ Sokol Nová Ves
J. Vitásek [-] - T. Petrák [-] (19. P. Plíva [-] ) , O. Fafejta [-] , P. Kardinál [-] , J. Petrák [-] - J. Oktávec [-] , P. Sabon [-] , M. Jiráň [-] , M. Durdil [-] - P. Burian [-] , O. Német [-] -

ŽK: 56. M. Binar , 58. P. Smetanka , 63. M. Dymák . ČK: 63. P. Mak - 63. O. Német .
Místo: SK Litavan Bohutín. Počet diváků: 69. Rozhodčí: Paukner Karel - SLEPIČKA Milan, MALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.