Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vítěze nepoznalo


Branky


4

Říká se, že derby nemá favorita, to stejné platilo i v neděli. K vidění byla vyrovnaná hra, krásný gól a také vyrovnání v samotném závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

V podstatě po celý první poločas jsme mohli vidět vyrovnanou hru obou týmů. Bylo jasné, že nikdo ze soupeřů nechtěl udělat chybu. Hrálo se vícemeně od vápna k vápnu. Vyložených příležistostí měli více hráči Nikolčic, ale bez úspěchu.

 

Více navrch měli domácí, ale byli to hosté, kteří se prosadili jako první.

 

Krásný gól vstřelil Richard Biksadský v 17. minutě. Krásnou střelou nedal brankáři žádnou šanci. Ještě před poločasem musel hostující trenér Hřiba střídat pro zranění dva klíčové hráče, což určitě změnilo taktický plán hostů.

 

Šťastný konec pro hosty

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. Byli více na míči, měli spoustu šancí a jen se čekalo, kdy se podaří překonat brankáře hostů.

 

Branky se domácí dočkali v 65´- Jakub Šabata se hlavou trefil po dobře kopnutém rohu 1:1. Po brejku se domácí dostali v 79. minutě do vedení. trefil se Dominik Ryšavý.

 

Hráči Nikolčic měli utkání ve svých rukách a kontrolovali průběh utkání. Domácím se ale zle nevyplatilo zdržování hry. V 93. minutě přišel faul na hostujícího hráče. Všichni hostující hráče včetně brankáře už byli nastoupeni před brankou domácích a po centru do šestnáctky se hlavou prosadil Daniel Malůšek. Vyrovnáno 2:2.

 

Poté už jen následoval výkop a ukončení utkání.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Nikolčice
Hráč D. Všianský: Podle mě jsme ztratili 2 body. Byli jsme lepším týmem. Urazili jsme fotbalového boha tím, že jsme zdržovali hru a chtěli jsme udržet výsledek. Jinak kluci hráli dobře.

TJ Slavoj Velké Pavlovice
Trenér Hřiba: Vedli jsem o poločase. Ale bohužel jsem musel nuceně střídat. Domácí to vycítili a chtěli toho využít. Šťastně jsme vyrovnali. Remíza a bod pro náš mladý tým si myslím zasloužený.



Sestavy


Družstevník Nikolčice
M. Vlach [-] - D. Všianský [-] (65. M. Stehlík [-] ) , M. Axamit [-] , M. Jilka [-] , J. Šabata [-] , D. Ryšavý [-] , J. Jelínek [-] , M. Záblacký [-] (87. P. Starý [-] ) , D. Petrásek [-] , A. Čapka [-] , P. Nasadil [-]

TJ Slavoj Velké Pavlovice
K. Němeček [-] - R. Vejvančický [-] , J. Vintrlík [-] (46. I. Burac [-] ) , P. Bulíček [-] (39. P. Havelka [-] ) , N. Janás [-] , J. Malhocký [-] , R. Biksadský [-] , P. Havlík [-] , M. Slavík [-] (67. M. Boček [-] ) , T. Osička [-] (84. T. Pátek [-] ) , D. Malůšek [-]

ŽK: 88. M. Záblacký , 93. J. Jelínek - 88. I. Burac .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠMÍD Jakub - ŠENKÝŘ Petr, SMEKAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Lazar

Expert: Jakub Křižka
Tip experta: výhra hostů

Nevyzpytatelné. Těžko říct. Z Pavlovic někdo odešel do Lanžhota, ale naopak přišly i posily. Nikolčice nevím. Víc bych favorizoval Pavlovice.

Tip: výhra domácích