2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Dubňany doplatil na špatnou koncovku a tak všechny body zůstávají ve Vnorovech


Branky


4

Vyrovnaný  1.poločas diváky moc nepotěšil. Až zlepšená hra hostů nabídla lepší podívanou. Ke smůle hostů se trefovali jen domácí..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Takticky svázaná první půle

Od začátku zápasu bylo jasné, že se bude hrát velmi takticky. I když se jedná o mužstva, která se snaží hrát spíše ofenzivní a technický fotbal. 

Vyrovnaný 1. poločas mnoho vyložených šancí nepřinesl. Nepomáhal ani terén, hodně oba týmy kazily a ztrácely míče. A když už se do obrovské šance dostal hostující útočník, tak hlavou z malého vápna netrefil branku.

 

Z následného protiútoku a smolném odrazu od hostujících obránců se k míči dostal Josef Bittner a v 35. minutě vstřelil první branku utkání.

Do poločasu se tedy odcházelo za stavu 1:0.

Zlepšená hra Dubňan

Dubňany možná překvapily svého soupeře a možná i mírného favorita, když výrazně zlepšily svoji hru. Byli aktivnější, fyzicky lepší, vyhrávali souboje a podařilo se jim získavat odražené míče.

 

Snažení hráčů Dubňan ovšem nevedlo k žádné velké šanci. Naopak domácí Kočiš a Bittner byli blízko ke vstřelení branky, ale rovněž neuspěli. Hosty určitě může mrzet špatná koncovka, neboť šancí měli určitě dost. 

 

Domácí začali využívat brejkových situací, které se logicky naskytli, protože hráči Dubňan cítili, že mají větší územní převahu a držení míče a mohou pomýšlet na body. 

Do skvělé šance se dostal po brejku domácí Fedorka, ale brankáře hostů nepřekonal.

V 84. minutě ovšem po úniku rozhodl utkání Adam Pelucha, který dorazil míč vyražený brankářem Novotným a zvýšil na konečných 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Agro Vnorovy
Asistent trenéra Janoušek: Zápas se spoustou nepřesností. Pro oko diváka to nebylo úplně koukatelné utkání. Řekl bych, že to byla šťastná výhra.

FK Baník Dubňany
Asistent trenéra Příkazský: Do zápasu jsme vstupovali v roli outsidera. Proto jsme tak nastavili i taktiku. V zápase bylo hodně chyb z obou stran. Ve druhé půlce jsme byli lepší, spálili jsme hodně šancí a pak nás soupeř potrestal a rozhodl.



Sestavy


SK Agro Vnorovy
M. Motyčka [-] - M. Slavík [-] (69. A. Pelucha [-] ) , J. Motyčka [-] , M. Fedorka [-] , J. Hodonský [-] , D. Zachar [-] , J. Růžička [-] , J. Bittner [-] , R. Vyskočil [-] , M. Kočiš [-] (87. O. Kočiš [-] ) , P. Janda [-]

FK Baník Dubňany
I. Novotný [-] - T. Pochylý [-] , L. Silný [-] (62. M. Fatěna [-] ) , P. Hlaváč [-] , M. Soldán [-] - J. Křižka [-] , T. Zelinka [-] , T. Šalša [-] (84. O. Krejčiřík [-] ) , J. Sasínek [-] (46. V. Hofírek [-] ) , D. Sviták [-] - A. Šťastný [-] (69. L. Noga [-] )

ŽK: 46. P. Hlaváč .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kulíšek Přemysl - ZÁMEČNÍK Michal, MALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Lazar

Expert: Jakub Křižka
Tip experta: výhra hostů

Zajímavé, ale vyhrajeme. (smích)

Tip: výhra domácích