Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 10:00

15.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice loupily ve Vyškově!


Branky


4

Vyškov nečekaně ztratil s Vojkovicemi! Hosté svou trpělivou hrou a dobrým taktickým výkonem berou všechny body ze hřiště velmi silného soupeře..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný první gól

Hosté ani nemohli začít lépe. Hned ve 2. minutě napřáhl z dálky Vojtěch Ryšánek a krásnou trefou do šibenice poslal hosty do vedení 1:0.

 

Vojkovičtí hráli v hlubokém bloku a spoléhali na protiútoky. Jasným cílem bylo zastavit útočně laděný tým Vyškova. Přesto se útočník domácích řítil do obrovské šance, když běžel sám na brankáře, ale trefil jen dobře postaveného brankáře Hubáčka.

Domácí byli lepším týmem, častěji na míči, více ohrožovali branku hostů, ale bez úspěchu. Ve 22´se domácí dožadovali pokutového kopu za ruku obránce, ale rozhodčí se rozhodl nepískat penaltu.  Ve 26. se po rychlém brejku znovu prosadili hosté, konkrétně Lukáš Zeman.

 

Domácím byli odměněni za svoji snahu ve 35. minutě, když se trefil Djibril Fandje Toure a snížil na 2:1. Vyškovští tlačili na svého soupeře a chtěli rychle srovnat stav utkání a to se povedlo ve 43. minutě Jiřímu Klimešovi, který dobře naběhl na přihrávku a z blízka prostřeli brankáře hostů. Domácí tak zaslouženě vyrovnali na poločasových 2:2.

Vlastní gól rozhodl

V druhé půli se hra lehce vyrovnala, i když domácí měli stále více ze hry. Jejich útočné snažení ovšem končilo střelou buď mimo branku nebo na rukavicích brankáře.

 

V dobré šanci se ocitl Djibril Fandje Toure, ale pro předchozí ofsajd jeho snaha přišla vniveč. Další šanci Toureho vychytal brankář Hubáček včasným vyběhnutím.

Hosté dobře fyzicky připraveni začali vystrkovat růžky a hrozili z dobrých protiútoků a šancemi po stranách. V 74. minutě přišla standartní situace a po centru do vápna nejvýše vyskočil domácí obránce a poslal míč za záda bezmocného brankáře Aleše Kvapila.

 

Domácí dělali všechno proto, aby vyrovnali, ale hosté dobrou defenzivní taktikou dokázali ubránit všechny akce Vyškova. Hosté tak překvapivě odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov B
Trenér J. Liška: Nedokázali jsme navázat na výkon z minulého týdne. Soupeř hrál v bloku a nedokázali jsme to překonat. Když už jsme šli dvakrát sami na brankáře, tak jsme branku nedali. Byli jsme potrestáni za pasivitu ze začátku utkání, chyběl tomu nápad, myšlenka. Je to špatné, sami jsme si to teď zkomplikovali.

SK Vojkovice
Trenér Reiner: Pro nás zlaté vítězství. Musím kluky pochválit za bojovný výkon. Přišel nás do kabiny pochválit i hráč ligového týmu Vyškova David Krška. Toho si ceníme.



Sestavy


MFK Vyškov B
A. Kvapil [-] - J. Klimeš [-] (69. M. Murányi [-] ) , D. Toure [-] , T. Alassane [-] , J. Mach [-] , M. Neubauer [-] (85. F. Tesáček [-] ) , M. Lička [-] , T. Kučera [-] (77. M. Rusiňák [-] ) , D. Krška [-] , O. Vintr [-] , M. Ress [-]

SK Vojkovice
F. Hubáček [-] - T. Mrkvica [-] , J. Chrástek [-] , M. Hýsek [-] , V. Ryšánek [-] - M. Mezník [-] , M. Papoušek [-] , M. Řehola [-] , M. Jordan [-] (80. S. Ryšavý [-] ) - L. Zeman [-] (69. L. Pařízek [-] ) , R. Zeman [-] (35. K. Malý [-] )

ŽK: 60. M. Neubauer , 89. M. Lička - 66. K. Malý .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: KRON Dávid - BODEČEK Adam, KORYČANSKÁ Ilona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Lazar

Expert: Jakub Křižka
Tip experta: výhra domácích

Když Vyškov postaví posily z áčka, tak tady to bude Vyškov.

Tip: výhra domácích