0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Krásné Hory s Luhami rozhodl jediný gól hostů


Branky


0

Fotbalisté Krásné Hory chtěli po vysokém vítězství v Jincích potvrdit stoupající formu doma i proti Luhům, na rozdíl od minulého utkání však tentokrát pohořeli v koncovce. Přestože si zejména do přestávky vytvořili dost šancí, výborného Slepičku v brance Sparty nepřekonali. Jejich soupeř byl naopak produktivní a z jediné vážné příležitosti skóroval, což mu zajistilo import tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí marně bušili do zakřiknuteho soka

Celý první poločas se hrálo za stálé převahy fotbalistů Krásné Hory, kteří mnohem lépe a přesněji kombinovali. Jejich soupeř z Luhů totiž působil hodně zakriknutym dojmem a zaměřil se hlavně na obranu, takže směrem dopředu moc nebezpečný nebyl. Domácí kanonýr Miroslav Turek, jenž v minulém kole skolil čtyřmi góly Jince, byl tentokrát dobře hlidaný, přesto se dokázal prosadit. Ve 26. minutě zakroutil z rohového kopu míč přímo do branky skrz houštinu těl, ale sudí Jaroslav Máša jeho trefu pro faul na brankáře Miroslava Slepičku neuznal. Turka mohli do přestávky gólově zaskočit záložníci Martin Švec s Martinem Valentou, kteří měli po dvou dobrých šancí. Prvně jmenovaný nejprve zakončoval svůj unik na vzdálenější tyč, ovšem těsně minul, a poté z malého vápna tvrdě hlavičkoval a za již překonaného gólmana zaskočil jeden ze zadáků Luhů. Štestí v koncovce neměl ani Valenta, jehož první šanci vyškrábl na roh Slepička, a když se dostal k zakončení hlavou, mířil nad.

David Krůta trestal po standardní situaci

Zahozené možnosti z první půle domácí hráče po změně stran mrzely. Sparťané totiž přidali na důrazu a pohybu, a tak se hra v poli vyrovnala. Většinou se hrálo uprostřed pole a obě mužstva měla jen několik náznaků šancí. Neurovaný zápas spěl k bezbrankové remíze, ale v 79. minutě vybuchla střídačka Luhů v čele s impulsivním koučem Pavlem Pilíkem nadšením. Na trestný kop od postranní čáry se do pokutového území domácích rozběhla hned čtveřice hráčů Sparty, které obránci Krásné Hory nechali trestuhodně osamocené a David Krůta k radosti příbramské ligové opory Tomáše Pilíka, rodáka z Luhů, dopravil míč za záda nešťastného brankáře Petra Housky. Hubený náskok si už hosté zkušeně pohlídali a protivníka drželi v úctivé vzdálenosti od své branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Krásná Hora
Martin Valenta (záložník): V prvním poločase jsme hráli velmi dobře a měli víc ze hry. Gól, který jsme vstřelili, rozhodčí neuznal pro faul na brankáře, který pískat nemusel. Doplatili jsme na neproměňování šancí, za což nás soupeř v druhé půli, kdy už nám to tolik nešlo, potrestal.

TJ Sparta Luhy
Fanoušek Sparty Luhy: V první půli jsme měli z prdele kliku. Domácí byli lepší, ale žádnou svou šanci nedali. Hodně toho pochytal Slepička. Ve druhém poločase jsme se zlepšili a šťastně rozhodli. Zápasu by spíš slušela remíza.



Sestavy


TJ Krásná Hora
P. Houska [-] - P. Mašek [-] , V. Čanda [-] , M. Turek [-] , M. Slezák [-] , J. Špírek [-] , J. Kříž [-] , O. Sirotek [-] (80. V. Krůta [-] ) , M. Valenta [-] , M. Holák [-] , M. Švec [-]

TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - J. Jun [-] , D. Krůta [-] , T. Mazour [-] , J. Fejt [-] (79. M. Čech [-] ) - M. Hovorka [-] (67. M. Hadač [-] ) , V. Kout [-] , M. Nehéz [-] , M. Broum [-] - L. Beňo [-] (61. R. Mařík [-] ) , M. Krůta [-] (89. J. Schacherl [-] )

ŽK: 7. J. Kříž , 44. M. Turek - 14. M. Hovorka , 32. T. Mazour , 52. M. Krůta , 86. V. Kout , 89. M. Čech .
Hráči zápasu: M. Švec - M. Slepička , D. Krůta .
Místo: TJ Krásna Hora. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Máša Jaroslav - ČIHÁK Luboš (N), RYS Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.