0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:30

26.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ivančice odváží z Mutěnic alespoň bod - FOTO


Branky


5

Hosté z Ivančic stále bojují o záchranu ale body sbírají po málu, na hřišti Mutěnic nepomohla ani přítomnost jejich odchovance, momentálně hráče německého Leverkusenu Adama Hložka, který přijel parťáky podpořit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dalšímu důležitému záchranářskému duelu k nám přijely Ivančice, které ve středu prohrály v Ratíškovicích. Díky důležitosti utkání a aktuální formě našich hráčů bohužel zápas ke koukání příliš nebyl. Hosté pozorně bránili, ale když už zaútočili, byli nebezpeční. Ve 25. minutě tak musel místo brankáře na brankové čáře zakročit Dalibor Koštuřík! Naše nejpovedenější akce přišla v 33. minutě, kdy Martin Schuller hezky vysunul Richarda Svobodu, ale jeho centr adresáta nenašel.

Po změně stran předvedl ve 48. minutě pěknou individuální akci Richard Svoboda, ale bohužel střílel přes nohu. V 55. minutě Marcel Čepil tečoval střelu Lukáše Koplíka a v 62. minutě se opět po samosttané akci neprosadil Richard Svoboda. To bylo ale z naší strany vše. Míč jsme sice měli na kopačkách více, ale většinou na naší polovině. Když už jsme se odhodlali poslat míč dopředu, většinou jsme o něj rychle přišli a soupeř se hnal do zakončení. Aktivní byl hlavně na levé straně mladík Císař, ale buď střílel mimo (68. min.), nad bránu (70. min.) nebo mu stál v cestě pozorný Filip Leznar (75. min.). V 72. minutě se před zraky svého bratra Adama neprosadil ani kanonýr Daniel Hložek a v 89. minutě snad v největší šanci utkání ani střídající Čermák, který v dobré pozici uvnitř našeho poutového území naštěstí minul naši branku. Jediné pozitivum?! Získaný bod znamená naši definitvní záchranu v KP pro příští sezónu!

Report: FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu


FK Mutěnice
Petr Blaha (předseda): Utkání potvrdilo naši nepříliš dobrou formu z posledních utkání, kdy nám navíc ze středeční sestavy vypadli z důvodů zranění 2 klíčoví hráči, Marek Mokruša a Radim Holešinský. Soupeř pozorně bránil a vyrážel do nepříjemných útoků, což byla proti našemu celku účinná taktika. Jediným pozitivem je, že získaný bod znamená definitivní záchranu našeho celku v soutěži

FC Ivančice
Rostislav Štork (trenér): V dalším pro nás důležitém utkání jsme uhráli pouze bod. V naši nelehké situaci je to sice málo, ale z Mutěnic se lehce body nevozí. Již třetí utkání držíme střeleckou impotentnost. Šance si vytvoříme, ale s jejich proměňováním máme problémy. Buď volíme špatné řešení a nebo nejsme dostatečně koncentrovaní.



Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - L. Kupčík [-] , R. Weigl [-] , M. Schüller [-] - D. Dekař [-] (50. M. Opluštil [-] ) , M. Maňák [-] , F. Lamáček [-] (76. A. Prčík [-] ) , R. Svoboda [-] (82. R. Holešinský [-] ) , L. koplík [-] (82. S. Koutský [-] ) - M. Čepil [-] , D. Koštuřík [-]

FC Ivančice
O. Foltyn [-] - J. Pekáč [-] , T. Široký [-] , P. Škuta [-] (62. Š. Rybníček [-] ) , E. Galstyan [-] (69. V. Čermák [-] ) , M. Weinlich [-] , D. Hložek [-] (92. J. Adam [-] ) , M. Dobrovodský [-] , T. Sedláček [-] , L. Císař [-] , R. Gaňa [-]

ŽK: 91. R. Holešinský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: DANIEL Petr - ŠPAČEK Jiří, KUNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Marek Štencl
Tip experta: remíza

Hosté ubojují alespoň remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů