Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:30

26.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran doma remizoval s Krumvířem - FOTO


Branky


4

Po středeční remíze domácích s první Líšní přijel do Rousínova Krumvíř, tedy aktuálně sedmý tým tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek byl dost divoký a Tatran už ve třetí minutě prohrával. Dokázal se však zvednout a gólem Lukáše Obruči vyrovnat. Během prvního poločasu si domácí znovu vytvořili několik brankových příležitostí, které nedokázali proměnit a tak je soupeř minutu před poločasem potrestal gólem na 2:1.

Na začátku druhého poločasu se podařilo po rohovém kopu srovnat, když se hlavou prosadil stoper domácích Martin Kříž. Domácí drželi míč a zvedali se k obratu. Ten přišel v 63. minutě, kdy se netradičně hlavou trefil Miloš Zbořil. Ani to však nebyl konec. V 71. minutě byl vyloučen hráč hostí a vypadalo to, že Tatran výhru na domácím hřišti uhájí. Jenže v 76. minutě se téměř z poloviny hřiště trefil David Michna, když si všimnul vyběhnutého brankáře domácích, kterému míč bohužel zapadl pod břevno. Za remízu 3:3 bere Tatran alespoň bod a posunul se na desáté místo v tabulce.


REPORT: Tatran Rousínov



Ohlasy k zápasu



Sokol Krumvíř
Radim Heča: Na utkání jsme jeli ve značně rozložené sestavě, kdy jsme měli na střídání pouze jednoho dorostence Tomáše Bravence a utkání musel odchytat zraněný brankář Adam Doležal (chyběli brankář Petráš, vykartovaný Jan Borovička, dále pak Luboš Košulič, Ondřej Luskač, Ondřej Přichystal, Štěpán Rozkydal). Přesto jsme v utkání rozhodně nebyli horším týmem, vytvářeli si více šancí a po zásluze šli do vedení, kdy po centru z pravé strany Cristian Balaci dobře uhrál míč tělem a připravil ke střele Honzu Glozovi - 0:1. Domácím se podařilo srovnat, ale těsně před koncem poločasu jsme šli opět do vedení, kdy po odražené střele střele z vápna skóroval Dominik Jankůj. Nástup do druhé půle byl pro nás krutý v podobě vyrovnávací branky v 51.min. V 63. minutě se domácí dokonce dostali do vedení, kdy centrovaný míč po vzoru Florina Nity nezpacifikoval Adam Doležal a nejmenší hráč na hřišti Zbořil doklepl hlavou míč do sítě - 3:2. V 70. min se krumvířští marně dožadovali jasné penalty po faulu na Ondrouška a z odkopnutého míče z domácí šestnáctky fauloval u půlky hřiště hostující Dalibor Adamec a od rozhodčího uviděl červenou kartu. V 76. minutě později chytrým lobem z dálky vyrovnal David Michna a utkání skončilo tedy výsledkem 3:3.



Sestavy


Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Rozehnal [-] , M. Kříž [-] , J. Kostelka [-] (46. M. Žoček [-] ) , P. Líznar [-] - R. Jašek [-] , R. Kubáč [-] , L. Obruča [-] , R. Lízal [-] , M. Zbořil [-] (81. M. Mikeš [-] ) - T. Florián [-] -

Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , D. Adamec [-] , L. Kobylka [-] , P. Hoša [-] - D. Michna [-] , M. Riedl [-] , J. Gloz [-] (75. T. Bravenec [-] ) , D. Jankůj [-] - T. Ondroušek [-] , C. Balaci [-] -

ŽK: 43. J. Kostelka - 56. C. Balaci , 81. T. Ondroušek . ČK: 71. D. Adamec .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - PŮČEK Martin, ŠENKÝŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Marek Štencl
Tip experta: výhra hostů

Obě mužstva ze středu tabulky, očekávám vyrovnané utkání, více se však přikláním na stranu hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza