3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 10:30

26.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka doma obrala lídra o všechny body - FOTO


Branky


25. K. Kroupa , 44. T. Cebák , 76. K. Kroupa - 15. R. Roziev
4

Svratka opět ukázala, že na domácím hřišti je jedním z nejlépe bodujících celků soutěže. Tento víkend si vyšlápla na "benfiku" Líšně a obrala ji o všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): Líšeň jsme pustili v 15. minutě lacinou chybou do vedení, tím jsme je posadili na koně. Naštěstí jsme hned o deset minut později dokázali vyrovnat, když po perfektně zahraném přímém kopu Bednáře se hlavou prosadil Kroupa. Zbytek poločasu se hrálo ve vysokém tempu, na kterém se podílely oba týmy. Když už se zdálo, že poločas skončí remízou, tak se po závaru v šestnáctce Líšně posadil střelou k tyči Cebák. Ve druhém poločase se nám povedlo otupit tlak Líšně a čtvrt hodiny před koncem jsme přidali zaslouženě 3 branku, když se opět prosadil Karel Kroupa.

SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Natrápíme se na vstřelení branky, příležitostí a šancí bylo dostatek. Dnes to tam padlo jen jednou. Ale třikrát do naší sítě, kdy jsme nebyli schopni uhrát Karla Kroupy. V poli jsme dodržovali to co jsme si řekli, běžecky i technicko takticky to parametry mělo. Teď převládá zklamání, ale nejsme na kolenou. Zvedneme hlavy. Jedeme dál.



Sestavy


FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - F. Svensson [-] , J. Čurda [-] , M. Bednář [-] , V. Chasák [-] , P. Preis [-] , K. Kroupa [-] , F. Kříž [-] (82. D. Řezník [-] ) , T. Cebák [-] (90. R. Bocián [-] ) , J. Broskva [-] , D. Chlup [-] (66. J. Janík [-] )

SK Líšeň B
V. Veselý [-] - R. Roziev [-] (68. M. Ferlay [-] ) , L. Fall [-] , M. Toczyski [-] , T. Weber [-] (46. R. Dostálek [-] ) , R. Bohuslav [-] , O. Horký [-] (77. I. Gabriel [-] ) , D. Džupeňuk [-] , T. Bílek [-] (77. M. Daněk [-] ) , M. Bednář [-] , D. Rudyk [-]

ŽK: 24. M. Doležal , 35. F. Svensson , 64. F. Kříž .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: HOLÍK Jiří - KUBEC Radek, ŠUSTR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Marek Štencl
Tip experta: výhra hostů

Líšeň, co víc k tomu říct?

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích