0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2023 17:30

30.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rousínov ubránil "benfiku" Líšně a bere bod - FOTO


Branky


3

Těžký test čekal ve středu na fotbalisty Rousínova kam přijel lídr soutěže z Líšně. Sedm zápasů hosté nepoznali porážku a tuto sérii chtěli prodloužiti v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní výkon předvedli ve středu fotbalisté Tatranu. I přes velkou marodku a pracovní povinnosti se tým Milana Bouška dokázal vyrovnat nebezpečnému týmu Líšně „B“, který zatím vede tabulku krajského přeboru. Skvělým výkonem je podržel i brankář David Kopřiva a Tatran vybojoval cenný bod za remízu 0:0.




Ohlasy k zápasu


Tatran Rousínov
Miloš Žoček (hráč): Věděli jsme, jakou má Líšeň kvalitu a během zápasu se to také potvrdilo. Úspěšní jsme mohli být jedině v případě dodržování předzápasových pokynů a myslím, že každý z hráčů podal v tomhle směru výborný výkon. Měli jsme i pár brankových příležitostí, ale na druhou stranu nás také podržel brankář David Kopřiva. Jsem rád, že se kluci zvedají a určitě jejich sebevědomí musí jít nahoru a v dalších zápasech to ukážou. Teď je důležité se dobře připravit na sobotu a věřím, že pokud podáme opět týmový výkon jako s Líšní, že zápas zvládneme.

SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Líným fotbalem, bez dostatečného pohybu jsme promarnili první poločas. Rousínov kvalitu má, umí skvěle bránit. Mrzí nás, že jsme na krásném hřišti ztratili body. Druhou půlku jsme se zlepšili, ale míče dáváme zezadu pozdě, v malé kvalitě, máme málo náběhových situací, je tam málo ochoty se vydat, před finální a finální fáze je z naší strany neprecizní. Ne, dnes jsme nehráli to čeho jsme schopni. Je potřeba si to vyříkat, udělat kvalitní regenerační a pozápasový trénink. Zvednout hlavy a jít dál za našim cílem.



Sestavy


Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - P. Líznar [-] , M. Rozehnal [-] , M. Kříž [-] , P. Imramovský [-] - M. Žoček [-] (68. M. Divácký [-] ) , M. Zbořil [-] , L. Němec [-] (41. L. Obruča [-] ) , R. Jašek [-] , R. Kubáč [-] - T. Florián [-] -

SK Líšeň B
V. Veselý [-] - M. Ferlay [-] (46. V. Červík [-] ) , T. Bílek [-] (79. O. Papež [-] ) , R. Roziev [-] , R. Dostálek [-] (68. M. Tauš [-] ) , L. Fall [-] , M. Polášek [-] , M. Toczyski [-] , R. Bohuslav [-] , O. Horký [-] , M. Daněk [-] (46. I. Gabriel [-] )

ŽK: 87. L. Obruča - 70. M. Polášek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: KUBEC Radek - KRON Dávid, STEJSKAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů