Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:30

25.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stehlík v závěru zachránil Spartě bod - FOTO


Branky


5

Velmi atraktivní zápas mohli diváci vidět na Spartě Brno kam přijeli oslabené Mutěnice, kterým chybělo několik hráčů a ti co odešli pár minut před koncem musí být pořádně zklamaní!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Áčko privezlo další cenný bod z Brna. ALE.. Marcel Cepil bohužel při našem vedení 2:1 neproměnil pokutový kop a domácí srovnali v posledních sekundách utkání! ŠKODA...

Nicméně k utkání na Spartě je třeba doplnit, že kluci hráli v silně oslabené sestavě velmi dobře, vždyť kromě dlouhodobějších marodů Patrika Petruchy a Jakuba Chludila nám chyběli Radim Holešisnký, Richard Svoboda, Martin Maňák a Lukáš Koplík! Na lavičce byli kromě dorosteneckého brankáře Lukáše Malíka pouze další dorostenec Libor Rozkydal a Adam Prčík, který musel střídat krátce po změně stran Staňu Koutského, jehož koleno pořád není 100 procentní! O to více je cenný získaný bod, ale hlavně výkon, který ocenil i trenér domácího celku pan Šťourač! Takže kluci děkujeme a už se těšíme na nadcházející dvě domácí utkání. Ve středu proti Bystrci a v neděli proti Ivančicím!

FK Mutěnice
 


Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Ondřej Zavadil (asistent trenéra): Zápas se hodnotí těžce. Hráli jsme proti nemocemi zdecimovanýmu týmu, kterému chybělo několik hráčů ze základní sestavy a i přesto jsme utkání nezvládli. Bohužel jsme vyhořeli na finálních nahrávkách a při bránění autových vhazování, při kterých jsme se chovali jako žáci. Soupeř dokonce neproměnil penaltu, kdy mohl jít do vedení 3:1. V poslední vteřině pak nádhernou střelou ze standardní situaci srovnal skóre již 18-ti gólový střelec Jindra. Před zápasem jsme chtěli 3 body a nakonec jsme rádi za jeden.

FK Mutěnice
Petr Blaha (předseda): Bez několika hráčů základní sestavy po prohře v semifinále (a zklamání!) jsme odjížděli na zápas se strachem. Místo toho jsme od začátku hráli velmi dobře a domácí snad i trochu zaskočili. Škoda neproměněné penalty a hlavně branky v samém závěru utkání.



Sestavy


FC Sparta Brno
J. Krkošek [-] - P. Drbal [-] , R. Janderka [-] , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] (82. J. Adámek [-] ) , A. Tetur [-] (46. I. Sydorenko [-] ) , T. Košut [-] , J. Pojsl [-] , L. Kocourek [-] (86. L. Krejčí [-] ) , M. Skočovský [-] , M. Sláma [-] (73. V. Popovych [-] )

FK Mutěnice
F. Leznar [-] - M. Opluštil [-] , S. Koutský [-] (48. A. Prčík [-] ) , L. Kupčík [-] , R. Weigl [-] , M. Schüller [-] - D. Dekař [-] , F. Lamáček [-] (89. L. Rozkydal [-] ) - D. Koštuřík [-] , M. Mokruša [-] , M. Čepil [-] -

ŽK: 73. P. Drbal , 80. J. Krkošek , 89. R. Janderka , 91. J. Stehlík - 45. S. Koutský , 92. D. Dekař .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: RYBA Jakub - JELÍNEK Lukáš, PUTNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra domácích

Sparta si to doma pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích