3:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2023 18:00

25.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po úžasném obratu nakonec bere Lednice pouze bod - FOTO


Branky


41. F. Grábl , 43. P. Mach , 44. M. Ruber - 22. E. Moll , 38. E. Moll , 65. F. Kříž
4

Domácí borci potřebovali zabrat a bodovat aby se dostali do trošku klidnějších vod tabulky. Mohla ztoho být výhra ale tentokrát chyběl kousek toho pověstného štěstíčka a domácí musí brát i bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu jsme nevstoupili moc šťastně. Hosté dobře kombinovali a dostávali se i do koncovky. Když jsme hru vyrovnali, tak po další hrubce brankáře jsme ve 22. minutě inkasovali do prázdné branky ze 30 metrů. Ve 38. minutě bylo ještě hůře, když hosté zvýšili na 0:2. Co se ale dělo od 40. minuty, na to budeme dlouho rádi vzpominat. Kluci zabrali a v rozmezí čtyř minut vstřelili tři krásné góly Filip Grábl, Petr Mach a Michael Ruber a otočili výsledek. Škoda, že rozhodčí hned po třetím gólů ukončil poločas. Hosté byli na ručník.

A ještě větší škoda, že v úvodu druhé půle jsme neproměnili jednu ze šancí na zvýšení skóre, o výsledku utkání by už asi bylo rozhodnuto. Druhý poločas jsme odehráli velmi dobře, hosty jsme do šancí nepouštěli, ale i nám chyběla kvalita v koncovce. Po odstoupení Pavla Simandla jsme krátce na to zbytecně inkasovali v 65. minutě po rohovém kopu. Bohužel naše mužstvo z řady standardních situací nevyprodukovalo nic. Ke konci utkání už naším hráčům, někteří hráli nedoléčení bez tréninku, chyběly síly na vstřelení vítězného gólů. Po průběhu utkání bod bereme, remíza je zasloužená, ALE....

Report: TJ Moravan Lednice



Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Lukáš Hovězák (hráč): Bohužel to dneska nevyšlo ač si myslím, že jsme si dnes zasloužili vyhrát. Chyběl nám gól, ty šance tam byly.

FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): Výborných prvních 40. minut, dominovali jsme, dali Mollem dva góly a měli i další šance. Bohužel jsme dovolili domácím skóre ještě do poločasu otočit. Po 10. minutách druhé půle musel pro zranění střídat Moll, už jsme nebyli tak nebezpeční dopředu. Hra se vyrovnala, domácí se prosazovali hlavně přes Macha na pravé straně. Nám se Křížem povedlo vyrovnat, takže nakonec utkání skončilo zaslouženou dělbou bodů.



Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] (71. D. Votava [-] ) , F. Grábl [-] , L. Ianosteac [-] , P. Mach [-] , T. Wolgemuth [-] , L. Hovězák [-] , O. Osička [-] , P. Simandl [-] (62. Z. Očenášek [-] ) , V. Kacr [-] , M. Ruber [-]

FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - F. Svensson [-] , M. Bednář [-] , P. Preis [-] , V. Chasák [-] , J. Janík [-] , V. Malishevskyy [-] (46. J. Čurda [-] ) , F. Kříž [-] , T. Cebák [-] (71. M. Čápek [-] ) , J. Broskva [-] , E. Moll [-] (52. R. Bocián [-] )

ŽK: 40. E. Moll , 84. P. Preis .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kučera Josef - LAZAR Martin, KUNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra domácích

Lednice je doma nepříjemným soupeřem pro všechny. Věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza